Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Druzyny

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka od kilku dni mam takie teamy ,że ja pierdolę i to dosłownie.

Co gra to retardy, przegrywam wszystkie gry. Mój lost strike to aż 13!!! I teraz też leci coraz wyżej jest już chyba z 5...

Teraz kata pickneła na mida a siedziała na bocie! CO to kurwa jesT?! i czemu każdy gra tym jebanym gównem teemo? Macie tak samo?

Opublikowano

1. Bo weekend więcej dzieci gra, które zwykle nie mają dużo skilla.

2. Może czas popracować nad swoją grą? Nie wierze, że żadną z 13 gier nie dało się wycarrować.

Opublikowano

Przeszedłem na easta, spadłem do 1150 elo, teraz 1350 i idzie w górę, miałem gorsze dni widocznie - teraz wszystko jest już dobrze i idzie wycarrować najgorsze gówna.

Gold Member

nvm

Opublikowano

1. Bo weekend więcej dzieci gra, które zwykle nie mają dużo skilla.

2. Może czas popracować nad swoją grą? Nie wierze, że żadną z 13 gier nie dało się wycarrować.

1.Obyś miał rację.

2.Nie da rady ... tak dla przykładu.

Grałem Fizzem. miałem w 5 minucie vs gragas 4/0 w 20 minucie surrender z statami 4/12. W 10 minucie top miał 0/15 a bot chyba 2/9. Terrible shit!

Jutro jest 2xIP (w zasadzie to dzisiaj) i kupuje Ip boosta ale co z tego bedzie przy tych teamach to ja nie wiem.

Opublikowano

A wiec tak jezeli grasz na elo 1500 kazdy gracz ma ,,wyjebane" gdyz i tak ma zloto chce pokazac jaki to jest wspanialy i chce popsuc gre innym graczom

Opublikowano

jak chcesz wyeliminować tzn nooby , to graj późno dzieci idą wcześnie spać , jeśli widzisz kłótnie przy wyborze postaci staraj się ją unormować jak nie to daj sobie spokój lepiej poczekać na normalny team trochę czasu niż się bawić z debilami , a tak to czyste losowanie kogo ci trafi , najlepiej grać duo lub zrobić drużynę 3 vs 3 lub 5 vs 5 , polecam pierwszą ze względu na to że nie zawsze znajdziesz tyle osób aby mogły grać na raz .

NJxbd4x.png

Opublikowano

@up lol to nie chodzi o noobow znam 9 latka ktory gra jak 2k elo.Tu chodzi o ludzi ktorzy maja od czasu do czasu pechowa gre i takich wlasnie wyzywaj ich od troli czy debili.Czas nie ma znaczenia dla graczy :)

Opublikowano

Lol na blind pickach to nie masz co grac nawet... Zacznij grac drafty tam kazdy bierze pozycje do ktorej musi sie przystosowac chyba ze tak zwane MID OR FEED OR TROLING ale to juz rzadkosc.

Opublikowano

mam tak samo i na rankedach tez jak bylo 3 W i 1L ranked tak teraz 3 W i 4L, bo się nie dało grać dosłownie i 3 lose'y pod rząd....

Opublikowano

Jutro jest 2xIP (w zasadzie to dzisiaj) i kupuje Ip boosta ale co z tego bedzie przy tych teamach to ja nie wiem.

Not rly bro, 2xIP masz 20 i 21 października :)

btw. pierdolicie na ten temat, na lolkingu mam elochange +180 i nie jest mi trudno carrować, szczególnie, że to jest 1200 elo, aktualnie 1370 chyba.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Teemo jest za dobry... Ale jak go często spotykasz to wybieraj postać, która jest na niego dobra. No.: Katarina

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Oddaj czasem jakiemuś słabemu graczu killa i go pochwal, to potrafi zmotywować.

A teemo działa na nerwy, no ale o to przecież chodzi, no nie ? ;p

League of Legends

Opublikowano

To samo było z Gragasem co teraz z teemo... jak na fazach grupowych M5 wygrało chyba z 5 gier gragasem to widziałem gragasa w każdej grze... teraz przez streamerów jest Teemo... też bo teemo to mały pupilek riotu i wszędzie sie nim promują...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Jak zawsze... Tylko ja mam słaby team... Jak chesz płakac to wyjdź... Jak masz słabe teamy to picknij np. topa ,wygraj linię przy okazji outfarmiąc przeciwnika ,a potem gankuj. Możesz też grać w jungli ,ale tam możesz mieć gorzej. Nieogar na topie , nie zareaguje przy ganku i mozesz wracac robic jungle ,a w late bedzie ci irellia z 200 cs biegać. Jesli grasz sam to tylko top ,a jezeli duo to idzcie na bota. Wg. mnie niebiescy na topie maja latwiej. Stoisz przed towerem ,aby nie tykal mnionow i sobie last hitujesz. Wrog zdesperowany bardzo pushuje a tu gank i boom. A jak ciebie gankuja to dash/flash i juz pod towerem jestes. Ale ty to wiesz ,tylko team masz slaby.

Opublikowano

Haha dzisiaj miałem grę, że oprócz mnie miałem w teamie samych Polaków. Oczywiście jak już wszyscy zaczęli po Polsku nawijać (oprócz mnie, opanowałem się) to zaczął się flame war no i oczywiście grę przegrałem :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ale ja was nie rozumiem z tego powodu że wielu polaków gra lepiej niż wy.Polacy po prostu są chamsy ordynarni i nie kulturalni dlatego są słabi a nie dlatego że nie mają skilla tak samo ruscy itd. Na west takim przykładem są Francuzi. A na Na Brazylijczycy więc na każdym serwerze są idioci. Którzy są nie kulturalni i chamscy

1396292564-U784394.png
Opublikowano

"Dobry gracz wymaga od siebie, slaby od innych". Cos w tych slowach jest, ktos tam pisze mial 4/0, skonczyl 4/12, bedac fed robisz nic, masz odpowiedz czemu przegrywasz.

@down

bo fiddlem startuje sie z doranem bez wiekszego problemu

Opublikowano

Opiszę krótko moje ostatnie cztery gry rankingowe;

1. Trzech junglerów
  2. Jarvan 0/13
  3. AFK Ziggs
  4. AFK Vayne

Szlak mnie bierze, jak widzę takie teamy. Dzisiaj grałem rankedy, i dopiero w grze się dowiedziałem że fiddle, który startuje z doran ringiem w jungli gra pierwszy raz tą postacią, zajebiście.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ludzie przecież to jest gra ZESPOŁOWA... oczywiście da sie carry'ować czasami gry ale LoL głównie opiera sie na TeamFightach niż na solo carry'owaniu.... wygrana sporo zależy od nas , ale też od innych

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Ludzie przecież to jest gra ZESPOŁOWA... oczywiście da sie carry'ować czasami gry ale LoL głównie opiera sie na TeamFightach niż na solo carry'owaniu.... wygrana sporo zależy od nas , ale też od innych

Nikt temu nie zaprzecza, ale gadanie ze 873624782 gier z rzedu "moj team to 4 nooby + ja PRO00 a przeciwnicy to 5 dobrych graczy (ale nie tak pro jak ja)" mija sie z celem prawda?
Opublikowano

Nikt temu nie zaprzecza, ale gadanie ze 873624782 gier z rzedu "moj team to 4 nooby + ja PRO00 a przeciwnicy to 5 dobrych graczy (ale nie tak pro jak ja)" mija sie z celem prawda?

Jasne , jeżeli człowiek tylko i wyłącznie mówi że ma noob teamy których nie da sie carry'ować to coś jest z nim ale też wszystkiego nie wygramy sami

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...