Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Moderatorzy Pogaduszek

-Vasto-

Moderator Pogaduszek  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem nowych moderatorów do dzia?u pogaduszek

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogaduszki to dość specyficzny dział, który daję użytkownikom więcej możliwości swobody, niż inne działy na mpc. Na chwile obecną nie potrzeba tam żadnych dodatkowych rąk do pomocy. Jeżeli opiekunowie Pogaduszek zdecydują, że przydałoby się im wsparcie, wtedy zostanie ktoś do tego zadania powołany. Wątpię, by rekrutacja do tego działu przebiegała standardowo, poprzez aplikacje. Jest tam naprawdę bardzo dużo poruszanych tematów i my musimy mieć pewność, że opiekun sobie z nimi poradzi. Niestety kid nie daje nam takiej pewności, dlatego też przeważnie powoływani są już wyszkoleni moderatorzy do pomocy przy tym dziale.

Opublikowano

Bardziej by się przydał moderator "komputery", a nie ogólnie pogaduszek

@Down

Things nie ma zielonego pojęcia o komputerach tak samo jak reszta opiekunów pogaduszek więc potrzeba nam moderatora komputerów nie pogaduszek

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pogaduszki to duży, bardzo duży lecz nie największy dział na forum. Proponuje, aby Thingsa tylko i wyłącznie zostawić jako Moderatora, a pod czujnym okiem poszukać w dziale kolejnego. Chodzi mi o to, że Things wraz z Globalami może ustalić kto by się nadawał, będzie proponował danego kandydata bo według niego on się nadaje i niesie pomoc w dziale bez wulgaryzmów itd. a kwestia tej osoby jest omawiana w gronie GM/Adminów i decyzja podejmowana czy tak czy nie. :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pogaduszki to duży, bardzo duży lecz nie największy dział na forum. Proponuje, aby Thingsa tylko i wyłącznie zostawić jako Moderatora, a pod czujnym okiem poszukać w dziale kolejnego. Chodzi mi o to, że Things wraz z Globalami może ustalić kto by się nadawał, będzie proponował danego kandydata bo według niego on się nadaje i niesie pomoc w dziale bez wulgaryzmów itd. a kwestia tej osoby jest omawiana w gronie GM/Adminów i decyzja podejmowana czy tak czy nie. :)

Dlaczego chcesz wyjebać wszystkich poza Thingsem?

Jest dobrze jak jest, jeśli chcecie moderatora "komputerów" to nie widzę problemu, ale w pogaduszki się nie wpierdalajcie, moderatorami są osoby, które już trochę na tym forum siedzą i wiedzą na czym polega idea pogaduszek. Weźmiecie jakiegoś chujka i zaraz połowa dostanie warny za spam. To jest luźny dział i dlatego są w nim luźni moderatorzy, więc nie zakrywajcie się ich aktywnością, bo właśnie o to chodzi, żeby nie siedzieli 24/7 i nie warnowali każdego po kolei.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jest dobrze jak jest, jeśli chcecie moderatora "komputerów" to nie widzę problemu, ale w pogaduszki się nie wpierdalajcie, moderatorami są osoby, które już trochę na tym forum siedzą i wiedzą na czym polega idea pogaduszek. Weźmiecie jakiegoś chujka i zaraz połowa dostanie warny za spam. To jest luźny dział i dlatego są w nim luźni moderatorzy, więc nie zakrywajcie się ich aktywnością, bo właśnie o to chodzi, żeby nie siedzieli 24/7 i nie warnowali każdego po kolei.

Dokładnie napisałeś to co ja chciałem napisać :)

Czyli co jeszcze jeden mod w postaci matqa i wszystko dobrze ?:D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Kiedy Matzar czy Fifolski ostatni raz coś napisali?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czyli co jeszcze jeden mod w postaci matqa i wszystko dobrze ? :D

Jakbym dostał tam moda, to bym tylko ruszał dupę do reflinków/spambotów/pr0nów. TO MA BYĆ LUŹNY DZIAŁ. Po co chcecie sobie wprowadzać reżim w pogaduszkach?

Kiedy Matzar czy Fifolski ostatni raz coś napisali?

A przeczytaj ostatnie zdanie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jakbym dostał tam moda, to bym tylko ruszał dupę do reflinków/spambotów/pr0nów. TO MA BYĆ LUŹNY DZIAŁ. Po co chcecie sobie wprowadzać reżim w pogaduszkach?

A przeczytaj ostatnie zdanie.

By była beka jak z RMCF'a jak gimbuski płaczą o bana :D

Tak poważnie to potrzebny jest ktoś kto będzie szybko reagował na refiki i tematy z samosi :)

1350210188-U702704.png

Opublikowano

By była beka jak z RMCF'a jak gimbuski płaczą o bana :D

Tak poważnie to potrzebny jest ktoś kto będzie szybko reagował na refiki i tematy z samosi :)

1350210188-U702704.png

Chodziło mi o wprowadzanie reżimu aka wybieranie jakiegoś chujka na moderatora, który banowałby wszystkich po kolei, nie o mnie.

Km5iG.png

Opublikowano

Pogaduszki jest jedynym z aktualnie wolnych działów w których można się swobodnie wypowiadać .

A mod pogaduszek jest w ogóle nie potrzebny , już widzę falę randomów zgłaszających podanie na kida

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Pogaduszki jest jedynym z aktualnie wolnych działów w których można się swobodnie wypowiadać .

A mod pogaduszek jest w ogóle nie potrzebny , już widzę falę randomów zgłaszających podanie na kida

Myślę, że wszystkie te randomki, które są na tak, zagłosowały za, tylko dlatego, że chciałyby tą posadkę.

Km5iG.png

Opublikowano

Ja jestem na tak, ale by był Moderator komputerów bo w pogaduszkach sobie radzą i nie potrzeba więcej modków

Tu się z tobą nie zgodzę już dwa razy dostałem warna niby za "spam", a podobno w tym dziale można pisać wszystko

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie wiem kto dał Thingsowi moda pogaduszek, ale powinni tego pana powiesić za jajca.

Co do tematu, to Fifol i Matzar się dobrze sprawują, można im kogoś dorzucić do pomocy.

Opublikowano

@Up

Ja wtedy byłem a thingsowi to też nie wiem kto dał , nikt nas nie pytał o zdanie.

Jak będzie kogoś trzeba to dorzucą kogoś z moderatorów a nie będą robić naboru na kida pogaduszek.

@Flap_PL

To się odwołaj jeśli to nie był spam

Opublikowano

Ale nabór na Moda komputery mogli by zrobić .

Odwołać się próbowałem lecz co z tego jak ich to nie obchodzi dla nich to spam i tyle teraz nie ma co się kłócić z nimi jak to było dwa miesiące temu

@Bambos

Tak zrobie i to już ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale po co robić nabór na kidów jak można dać moda jakiejś zasłużonej osobie która wiele zrobiła a nie ma rangi :D

Bambos/Mateq/żabejebi :D i tp :D

Na pewno nie mi, bo góra nie ma o mnie zbyt dobrego zdania, no może poza kilkoma osobami.

Km5iG.png

Opublikowano

Ale po co robić nabór na kidów jak można dać moda jakiejś zasłużonej osobie która wiele zrobiła a nie ma rangi :D

Bambos/Mateq/żabejebi :D i tp :D

Wymieniona święta trójca jest już skreślona całkowicie

Opublikowano

Ja ten dział odwiedzam niemal codziennie wiec nie widzę problemu w dodatku jak ktoś spamuje itp to wystarczy raport

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja ten dział odwiedzam niemal codziennie wiec nie widzę problemu w dodatku jak ktoś spamuje itp to wystarczy raport

To "wystarczy raport" już jest śmieszne mod jest potrzebne bo wy gm macie dużo działów

Wymieniona święta trójca jest już skreślona całkowicie

Skreślili elite to tak jak by skreślić forum ;)

Nie chce warna to napisze że nadal jestem na nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...