Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Moderatorzy Pogaduszek

-Vasto-

Moderator Pogaduszek  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem nowych moderatorów do dzia?u pogaduszek

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że owych moderatorów nie ma , jednak jestem w przekonaniu że przydali by się na tym forum oraz jego subforach

póki co globale pilnują tam porządku jednak nikt tego nie robi systematycznie więc jest tam masa spamu wulg itd , z drugiej strony to forum w pewnym sensie do tego służy , wracając jednak do sedna na pewno znajdą się chętne osoby do objęcia stanowiska w tym dziale nad tym nawet nie ma co spekulować sam chętnie bym został takim moderatorem , mam nadzieje że " góra " przemyśli ten pomysł chociaż był już pewnie poruszany , i nie piszcie że jest już masa moderatorów bo to naprawdę nie ma już nic do rzeczy.

Zapraszam do dyskusji o ile pierwszy lepszy mod chamsko nie zamknie ,co się zdarza ,chciałbym usłyszeć opinie chociaż paru osób co o tym myślą .

NJxbd4x.png

Opublikowano

Opiekunowie Pogaduszek - Matzar, Fifolski, Things

Do tego dochodzą Global Modzi którzy są zawsze czujni ;)

Chyba sprawa wyjaśniona co nie?

Opublikowano

Opiekunowie Pogaduszek - Matzar, Fifolski, Things

Do tego dochodzą Global Modzi którzy są zawsze czujni ;)

Chyba sprawa wyjaśniona co nie?

Matzara i Fifoskiego zadko widze , nieraz things sie pokaze i ty gamus

jeszcze jedna aktywna osoba w tym dziale by sie przydala jak by na to nie patrzec

­

Opublikowano

opiekunowie którzy są raz na ? ( nie znam takich stref czasowych ) , globale są owszem ale mogę w parę minut dać listę tematów gdzie spam wulgi i łamanie regulaminu są powszechne i nikt z tym nic nie robi

ja tutaj nie próbuje ubliżyć globalą bo świetnie się spisują ale mimo wszystko na tym forum panuje ogólny spam , dlatego dobrze jakby byli systematyczni moderatorzy

NJxbd4x.png

Opublikowano

Matzara i Fifoskiego zadko widze , nieraz things sie pokaze i ty gamus

jeszcze jedna aktywna osoba w tym dziale by sie przydala jak by na to nie patrzec

Tak jak 2UP widzę ciebie i Thingsa,reszty ani widu ani słychu

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak chcecie by ten "spam" i wulgi były nagrodzone to raportujcie. ;) Na pewno jakiś gm/moda zwarnuje te osoby, które na to zasługują ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie, pogaduszki dają rade, to jest swobodny dział a moderatorzy jakby mieli być to przynajmniej 2 ale i tak sądze że nie potrzebne, potem nikt tam by nie zaglądał bo od razu warny się posypią.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie, pogaduszki dają rade, to jest swobodny dział a moderatorzy jakby mieli być to przynajmniej 2 ale i tak sądze że nie potrzebne, potem nikt tam by nie zaglądał bo od razu warny się posypią.

przedstawiłeś to tak jakby moderatorzy wprowadzali w każdym dziale reżim , chodzi tutaj o to aby ludzie byli bardziej powściągliwi bo to co teraz się dzieje jest niezbyt kontrolowane dlatego niektórzy pozwalają sobie trochę za dużo

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ziomek powiem Ci tak, są ludzie którzy udzielają się tylko w pogaduszkach, zaglądają do każdego działu poza komputerami, komputery to moim zdaniem najbardziej sensowny dział w pogaduszkach najbardziej dot. tematyki forum ale nie o tym, ludzie w pogaduszkach poczują się pewnie pomyślą że są bogami i taki będzie tego koniec, bo oni będą chcieli władzy zaczną wymyślać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Moderatorów z pogaduszek żadko widzę jedynie Things'a co jakiś czas widzę przydałoby się zrobić nabór modków dotego działu a GM mieliby mniej roboty ;)

2uiyzh2.png
Opublikowano

Jeżeli większa część osób nie chciała by Moderatora w "pogaduszkach" to można by było zrobić Moderatora subforum "komputery" tam by się jak najbardziej przydał ktoś kto zna się bardzo bardzo dobrze na komputerach nie jak większość ludzi którzy tam "pomagają".

Nie raz widziałem ludzi co tak pomogli że tylko zaszkodzili. Ktoś musi to przerwać i zacząć porządnie moderować to subforum.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W pogaduszkach zawsze była zasada że nie trzeba było tam moderatorów.

Dopiero z upływem czasu moda dostali ci zasłużeni żeby od czasu do czasu pilnowali porządku.

Nie ma sensu zgłaszania się na kidów/modów pogaduszek

­39566146920630933015.png

Arcymistrz
Opublikowano

Jestem na TAK

Ale jakby już było, to nie za pomocą Aplikacji na KidModa itp, tylko wybiera to grono globów, adminów. Niech to będą osoby, które są dużo w dziale, w każdym poddziale, a przynajmniej w większości. np tak jak pisaliście robem, gorky.

Opublikowano

Jestem na TAK

Ale jakby już było, to nie za pomocą Aplikacji na KidModa itp, tylko wybiera to grono globów, adminów. Niech to będą osoby, które są dużo w dziale, w każdym poddziale, a przynajmniej w większości. np tak jak pisaliście robem, gorky.

Na to stanowisko lepszy był by Anoizm to po pierwsze.

A po drugie większość globali i adminów nie ma bladego pojęcia o komputerach tzn nie są aż tak zaawansowani by mogli wybrać kogoś bez wiedzy co umie itd

Dlatego też gdyby miał by już być moderator "komputery" to trzeba było by składać aplikacje, a w nich trzeba było by opisać swoją wiedzę i co najważniejsze trzeba było by mieć rekomendacje użytkowników (jeżeli się ktoś miał jakiś problem z komputerem i ktoś by mu bardzo dobrze i profesjonalnie odpowie to napisał by dla niego rekomendacje lub coś podobnego)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...