Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Olaf na solo topie

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A idź pan w ch**. Olaf nie jest dobry w late ? No tak, po co załączyć ulta i dostać się do ap/ad carry ot " tak sobie" skoro można focusowac tak jak wspomniałeś xina lub jaxa.

Już pominam to że olaf wyciska op dmg w late + jest nie do zabicia. No tak ale jego przeznaczenie są 3v3.

Selex proszę nie wiem kim jesteś ale już od dłuższego czasu czytam Twoje posty w dziale " tutoriale" i po przeczytaniu Twoich postów mam ochotę popełnić seppuku tępym mieczem. Jeśli nie grałeś,nie znasz się to błagam nie pisz takich postów.

@ Co do tematu butki ad/merki. Ponadto first item rush warmog ew. jeśli nie radzisz sobie na linii coś dokupić z ressistance. ( przed warmogiem warto kupić sobie Phage ) Randuin core dla olafa. Po patchu nie jestem w stanie powiedzieć jakie itemy będą teraz dobre na olafa bo się lekko pozmieniały jednak jestem pewien że randuin,warmog i phage to są core itemy dla olafa.

@@ teraz zuważyłem. Według mnie w jungli maksuję się W no ale co tam taki lifesteal..

Co tam maxowanie Q i robienie campow w 2 sekundy, co tam ten slow na gankach, co tam perma dmg w przeciwnika, lepiej miec life steala w jungli i robic ja po 15 sekund kazdy camp.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto wspomnieć o counter pickach, bo olaf nie wygra linii przeciwko ranged (!). Brak tipów, po prostu czysty build, fazy gry biednie opisane :s Do tego zastanów się nad innym buildem, bo latarnia na topie to była i będzie failem.

• 1 rok później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...