Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yyyym . Jak urosnąć? :D

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, ludzie drabinki gówno dają i te inne zajebane porady...

Mam 13 lat - popalałem trochę ale naszczęście nie mam nałogu... 1,54 Wzrostu, a jak miałem 12-11 lat to wieszałem się ciągle na trzepakach i innych placowych atrakcjach... Jem dużo warzyw a zarazem dużo mięsa i jak widać nie ma efektów

Sport? Uprawiam, m.i.n ćwiczę równowagę oraz koszykówkę... Więc to zależy tylko od tego jaki się urodziłeś...

Tylko naturalne hormony wzrostu pomogą...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie zrobisz karzełku

@top

To nie od tytoniu zależy ale od Hormonów albo urośniesz do 18 z 2-3 cm albo wystrzelisz i będziesz mieć 190 :]

Opublikowano

Przywiąż sobie wielki głaz do nóg, ręce przywiąż do kratek na balkonie i skocz aby głaz ciągnął Cię w dół.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja mam 18 lat i mam 170 cm wzrostu.

Wiec jak widac niski jestem i nie pale :)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Pi3rdolenie o szopenie, palenie nic takiego nie powoduje..

Po pierwsze nie bierz żadnego gówna na hormony itp, bo to po prostu gówno.

Po drugie palenie możesz rzucać ale nie dla zrostu tylko dla swojego zdrowia. - Proponuję kupić e-papierosa. Sam kupiłem i jestem zadowolony (i zdrowszy :))

cena zaledwie 200zł

Po trzecie postaraj się żyć zdrowo, jeść dużo białka i omijać słodkich rzeczy (bo jak jednak nie urośniesz, a będziesz gruby to już totalnie kaplica :P)

Poczytaj fora, ale medyczne a nie na MPC piszesz gdzie każdy pisze to samo co UP.

Opublikowano

Jak przeczytałem, że palisz to złapałem się za głowę. Co to za debilizm, palić od 10 roku życia ?

Palenie zatrzymuje rozwój fizyczny ( u połowy dzieci zatrzymuje rozwój psychiczny),

lecz też zależy od genów. I nie ma sposobu na szybsze rośnięcie.

Sam sobie zafundowałeś kolorową przyszłość.

PS.Nie piszcie debile, żeby dalej palił, pajace malutkie.

Paląc jako dzieci nie myślicie co może Wam grozić, młotki, w dalszym życiu.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Pi3rdolenie o szopenie, palenie nic takiego nie powoduje..

Po pierwsze nie bierz żadnego gówna na hormony itp, bo to po prostu gówno.

Po drugie palenie możesz rzucać ale nie dla zrostu tylko dla swojego zdrowia. - Proponuję kupić e-papierosa. Sam kupiłem i jestem zadowolony (i zdrowszy :))

cena zaledwie 200zł

Po trzecie postaraj się żyć zdrowo, jeść dużo białka i omijać słodkich rzeczy (bo jak jednak nie urośniesz, a będziesz gruby to już totalnie kaplica :P)

Poczytaj fora, ale medyczne a nie na MPC piszesz gdzie każdy pisze to samo co UP.

Mówię na swoim przykładzie. W wieku 16 lat miałem 193cm wzrostu, wtedy zacząłem palić i po 2 latach (dzisiaj) nie urosłem nawet centymetra :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...