Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yyyym . Jak urosnąć? :D

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 15 lat i około 190cm wzrostu.To przez palenie nie rośniesz.Niestety nic już ci nie pomoże bo nawet jak rzucisz palenie to za późno.Mogłeś nie palić.

1350230542-U752058.png

Dawniej Lord Darkus,Lord Feniks,Aceman

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.. Mam 16 lat.. Mam zaledwie 165 wzrostu -.- 54 kg wagi.. Pale od 6 lat.. Jem duzo jedzenia, malo białka (wyroby mleczne, etc) Ćwiczyłem na siłce , brałem kreatyne, białko , azot.. Zastanawiam się nad chormonami wzrostu ale chyba nie wypali.. co poradzicie by urosnąc i przybrać na masie, ale nie tak do 90kg z 170 wzrostu xD

nie mysl sobie o mnie źle ale:

palisz. debilizm

kreatyna bialko azot.... bez sens

ale wiesz jezeli palisz od 6 lat, a masz tak niewiele pomysl czy warto bo nie wiesz ile ci zycia zostalo

Opublikowano

Mam pytanie, dobrze biegasz na wf? Bo na pewno masz dość zjebane płuca. Nie za dużo tobie pomoże, a ta kuracja hormonalna jest droga. Było myśleć sześć lat temu, a nie teraz się martwić. Ja nie palę i jestem dość niski, 14lat > 173cm. :-P

Opublikowano

Pozdro widze ze miales duzo wiedzy ze chodziles na silownie miales za soba cykl kreatyny

brales bialko i 'azot?'

a masz 54kg. wagi

madrze to zaplanowales pieniadze poszly w bloto

przestan palic jesli nie masz zamknietych kosci nasadkowych to mozesz jeszcze urosnac

jedz posilki bogate w bialko a moze cos z tego wyjdzie

ale to w duzej mierze zalezy od genu jesli Twoi rodzice tez sa mali

to raczej nie wyrosniesz na giganta

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Tobie to już raczej nic nie pomoże...Paliłeś już w wieku 10 lat,Gz

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja mam 14 lat i 180 cm nic nie palę po prostu samo z siebie to zależy czy twój tata,mama,dziadek, byli wysocy :D jak palisz w wieku 6 lat i masz 16 to od 10 lat ? gratuluję.

to sa poprostu geny;] ale nie prawda ze 165cm to maly. wiele ludzi takich jest. ale masz racje jak pali od 6lat to tylko i wylacznie jego problem. ja uwazam ze ludzi ktorzy chorują, cierpią i umierają przez wlasna glupote nie powinni absolutnie leczyc. nie myslcie ze jestem nieczuly, ale jak pali to wie jakie jest zagrozenie...

Opublikowano

Ja jak miałem 12 to miałem 175 cm wzrostu a teraz mam 193 cm, to wszystko od genów zależy, ale możesz spróbować odstawić papierosy.

Opublikowano

To zależy od genów też .

Ja paliłem od 14 roku życia a mam 17 lat i mam 1.89cm wzrostu ? LOL

Więc możesz palić smiało. Ale będziesz miał probelmy niedługo z oddychaniem.

Jeśli ci pomogłem możesz dać mi Like !

To mnie zmotywuje do pracy.

Nie prosze cię o tak wiele :)

Opublikowano

Popatrz, to zależy czy twoi rodzice, dziatki są wysocy. Np matka jest niska to masz wzrost po matce, ojciec wysoki to po ojcu.

Ja sam mam 13 lat i 178 CM czyli idę w ojca.

Więc się nie martw, jeszcze urośniesz :)

Opublikowano

Popatrz, to zależy czy twoi rodzice, dziatki są wysocy. Np matka jest niska to masz wzrost po matce, ojciec wysoki to po ojcu.

Ja sam mam 13 lat i 178 CM czyli idę w ojca.

Więc się nie martw, jeszcze urośniesz :)

Ja w wieku 13 lat miałem 153 cm wzrostu o.O:D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja mam 15 lat a mam 163 cm,nigdy nie paliłem ani nie piłem,myślicie że to zależy od hormonów?

Praktycznie do końca gimnazjum byłem najniższy z klasy(1,40m wzrostu w 1 gimnazjum) i jak zaczalem jarać w 2 klasie gimnazjum to zaczalem rosnąć(165cm na koniec 3 klasy). Od gimnazjum(2 lata) wyciagnęło mnie jeszcze 10 cm.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Praktycznie do końca gimnazjum byłem najniższy z klasy(1,40m wzrostu w 1 gimnazjum) i jak zaczalem jarać w 2 klasie gimnazjum to zaczalem rosnąć(165cm na koniec 3 klasy). Od gimnazjum(2 lata) wyciagnęło mnie jeszcze 10 cm.

To mam nadzieję że przez 3 gimbazę urosnę z 10 cm do tych 173...

Tak to jest jak człowiek nigdy nie pali i pije i uprawia codziennie sport i jest niski :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Palisz od 10 roku życia? Idiots. Idiots everywhere.

Ja sam zacząłem palić ledwo rok temu i do dziś to robię, ale w ograniczonych normach, mam 16 lat i mierzę 176 (jak dla mnie za mało ;c).

W twoim przypadku z urośnięciem nie ma co raczej mówić. Jedyny rozsądny sposób to odrzucić faje, jeść dużo białka, ćwiczyć i żyć normalnie!

Opublikowano

Nie ma idealnego sposobu żeby urosnąć. Jedynie drabinki może coś dają, ale cudów się nie spodziewaj ;]

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

co do biegania biegam dobrze, nie mecze się aż tak, gram w piłkę nożna w druzynie, na obronie, wytrzumuje 80min gry.. Dziś żadnej fajki nie zapalilem i jest git jak na razie.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...