Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yyyym . Jak urosnąć? :D

profilus=)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam 16 lat.. Mam zaledwie 165 wzrostu -.- 54 kg wagi.. Pale od 6 lat.. Jem duzo jedzenia, malo białka (wyroby mleczne, etc) Ćwiczyłem na siłce , brałem kreatyne, białko , azot.. Zastanawiam się nad chormonami wzrostu ale chyba nie wypali.. co poradzicie by urosnąc i przybrać na masie, ale nie tak do 90kg z 170 wzrostu xD

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie też o tym myślałem.. Ale slysze, ze to nie prawda od jednych a od drugich ze prawda.. jesli przestane to do 18 roku zycia ile moge miec wzrostu?

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Własnie też o tym myślałem.. Ale slysze, ze to nie prawda od jednych a od drugich ze prawda.. jesli przestane to do 18 roku zycia ile moge miec wzrostu?

Nie da się tego powiedzieć to zależy od twojego dna i organizmu

Ja też palę ale rosnę już 177cm wzrostu a pale z 6lat

Opublikowano

Co najważniejsze przestań palić. Spróbuj wisieć na drabinkach , to Cie rozciągnie dzięki sile grawitacji.

Staraj się spożywać dużo białka i wiś.

Poczytaj o tym na specjalistycznych forach. I nie oczekuj szybko efektów...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A i nadmieniam że

Zamówienia na hormon wzrostu składa Zakład Zmówień Publicznych, a następnie rozsyła do pacjentów. Z tego względu legalne nabycie HGH w Polsce jest niezwykle trudne.

Naturalny hormon wzrostu, który jest pozyskiwany z mózgów osób zmarłych (głównie niemowląt), kosztuje od 1200 do 1600 zł za ilość wystarczającą na jednomiesięczną kurację.

Syntetyczny HGH to koszt rzędu 2000 zł na jeden miesiąc, ale zdarza się, że na czarnym rynku można nabyć 16 jednostek hormonu wzrostu już za 700-1000 zł

Opublikowano

A ja jestem rok młodszy od Ciebie mam 171 cm wzrostu, 64 kg ważę, a chodzę do 3 kl gim i będę jeszcze wyższy. A jem wszystko co popadnie, tylko że nie palę, nie piję zbyt dużo tylko okazyjnie.

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano
Wiszenie na drabinkach?:DD

Tak właśnie wiszenie na drabinkach.

Grawitacja rozciągnie trochę twój kręgosłup , a białko wypełni luki między kręgami. Tak można urosnąć

Opublikowano

165cm ? w wieku 16 lat ? Teraz mam 170 a mam 14 (może nie jakoś dużo no ale ..)

Dobra z tymi drabinkami to dobry pomysł ale hormon wzrostu myślę, że nie jest potrzebny.

Po za tym człowiek rośnie chyba do 18 roku życia więc coś tam powinieneś urosnąć, rzucisz fajki poćwiczysz na tych drabinkach i efekt będzie :]

Opublikowano

Akurat mężczyźni rosną do 21 roku życia.

Gdzieś mi się obiło o uszy, że rośnie się tylko w nocy, tj. śpiąc.

Należy także się wysypiać, spać minimum 8 godzin dziennie. Wszystkie takie nawet małe błahostki skutkować mogą na twoim życiu...

Opublikowano

Szczerze to najszybciej rozwija się organizm i kości w wieku 14/16 i jak wtedy nie urośniesz to są małe szanse na "szybki" wzrost w późniejszym okresie. Masz 16lat, a palisz 6lat powodzenia i gratuluje głupoty. Teraz już nie masz coś myśleć o rzucaniu palenia bo nawet rzucenie w niczym nie pomoże. A jeżeli chcesz stosować hormony wzrostu to najpierw się skontaktuj z lekarzem bo są także skutki uboczne :)

Opublikowano

Rzucenie palenia już nic nie pomoze , raczej nie masz już co liczyc na urosniecie może jakieś 2-3 cm

Ale myślę że już całkowicie zablokowałes swoje hormony , ją nie biorę żadnego gowna i cieszę się 182cm , t sam sobie żcie spieprzyles

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...