Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca ! - WRZESIEŃ

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje.

Tak bokiem idąc, dalej nie rozumiem dlaczego moderator za swoją pracę dostaje mentora? dafaq? to jakby dyrektor swoją pensję wysłał do domu pocztą.

Nie rozumiem tego, możliwe że to nie na mój rozum.

@

Ace, uważam że to co napisałeś o wieku buntowniczym skreśla cie po całości. Jak sam wiesz tutaj takich jest 3/4, obrażasz 3/4 tylko dlatego, że ktoś wyraził swoje zdanie.

@Ace (down)

Stawiam, że jakbym popisał do każdego moderatora i pisał o tym wieku buntowniczym zarobiłbym ostrzeżenie, wiem bo znam te forum.

Wiem też, że Wy jako team moderatorski i wyżej macie władzę nad każdym userem, nad każdym.. Wy możecie pisać co wam się licznie podoba, a my mamy być w ghetta?

Patrzeć na słowa? W końcu wyrazić swoje zdanie można, moim zdaniem Ty zdania Baksia nie uszanowałeś i tyle, nie ważne czy argumenty z dupy wzięte czy z kosmosu, trzeba to uszanować.

Opublikowano

G00D, ja już dawno po :). Tak przy okazji, jedni przechodzą tak, drudzy inaczej. Wyrazić swe zdanie można, ale w uzasadniony sposób, a nie brać argumenty z kosmosu wzięte.

W dodatku powiedz mi gdzie ja tutaj obrażam te "3/4" skoro konkretnie to kierowałem w stronę Baksa? Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up Antix nie może być wyróżniony gdyż on jest Global Moderatorem, a tu jest wybierany Moderator Miesiąca :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...