Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca ! - WRZESIEŃ

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tak jak z mentorami. Dobzi moderatorzy zostali już tym mianem uhonorowani, teraz trzeba kogoś wziąć dla zasady. Jak dla mnie to pomyłka lekka, ale i tak gratulację BR3ND, bo to, że zostałeś wybrany to nie twoja wina i pogratulować nalezy.

ŚWIETNA DECYZJA, NIE BYŁO LEPSZEGO KANDYDATA!

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

ahaha, dobre, jak przeczytałem nazwe tematu pomyślałem graty brend, chujniaku gz :D.

Jest tak jak z mentorami. Dobzi moderatorzy zostali już tym mianem uhonorowani, teraz trzeba kogoś wziąć dla zasady. Jak dla mnie to pomyłka lekka, ale i tak gratulację BR3ND, bo to, że zostałeś wybrany to nie twoja wina i pogratulować nalezy. ;)

przesadzasz :P

Myślisz, że jak miałeś spięcie w inkubatorze to wszystko ci wolno? xD

Opublikowano

Jest tak jak z mentorami. Dobzi moderatorzy zostali już tym mianem uhonorowani, teraz trzeba kogoś wziąć dla zasady. Jak dla mnie to pomyłka lekka, ale i tak gratulację BR3ND, bo to, że zostałeś wybrany to nie twoja wina i pogratulować nalezy. ;)

Skończ pierdolić synu.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Spoko, że za wyrażenie swojego zdania na temat dostaję od wszystkich opierdol - to na forum, to na GG. ;>

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Baks, możesz się z tą decyzją nie zgadzać, jednakże należy ją uszanować.

I nie ma czegoś tutaj jak dla zasady, jednogłośnie praktycznie rzecz biorąc został wybrany.

Taka ma dygresja ode mnie jeszcze, powstrzymaj troszkę ten Twój wiek buntowniczy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Baks możesz mieć swoje zdanie, jednak wydaje mi się, że nie mając zielonego pojęcia, jak odbywa się głosowanie, co bierzemy pod uwagę i ile czasu trwają nasze debaty nad tym tematem, jest one po prostu nie na miejscu.

To nie jest rosyjska ruletka, nie patrzymy na listę moderatorów i z zamkniętymi oczami, wskazując palcem wybieramy jakiś nick. Tym bardziej nie ma u nas czegoś takiego, jak uhonorowanie kogoś jakimkolwiek tytułem na forum, tak dla zasady. Dodatkowo nie jest konieczne, by w każdym miesiącu kogoś wytypować. To nagroda, a nie obowiązek.

Opublikowano

Graty.

Ale sądziłem, że to będzie Pitch_Black Albo Skorpion.

Skorpi bardzo dużo się stara pracować jak i Pitch.

No ale cóż...

Gratulację!!!

@Baks

On jeszcze nie rozumie pewnych pojęć ..Bez urazy.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...