Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Najlepszy ekwipunek od 15lvl

Yarker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

mylisz się.... Jak nie będziesz miał np. dobrego elvina to przed zabójcą musisz zmienić go na skaya bo nie ogarniesz

H3H3.... ale beka... zobacznie na mój nick w 1 napisnie w poradniku ( Vertman )

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

"lukklinowywielkiegoprzywodcy.png Łuk klinowy wielkiego przywódcy ( 90lvl ) - Możesz zmieniać ale nie polecam, podstawka z kozacką oslo jest o wiele lepsza"

Ty jesteś głupi czy jak? Podstawa lepsza od tego? Chyba cie coś boli to coś bije z 2x więcej niż podstawa + masz taki bon ze to taka straszna kosaa, a jak masz dobra oslo z opcjami pvp i 100 w atk na sp to walisz takie hity ze srać się ce jak wbija się 90lvl to zmienia się na ta bron. Obecnie mam luk na 92 i jest troszkę lepszy od tego bo bon częściej wchodzi, ale Podstawa lepsza niż to? srsly? Widać ze nie znasz się na grze i wprowadzasz ludzi w błąd..

1377531174-U173186.png

Opublikowano

hmm - słuchaj chłopcze

nie podoba się nie czytaj... Napisałem bo łucznikiem grałem wiele, rozmawiałem z czołowymi łucznikami i powiedzieli że jak by mieli podstawkę u7+8 z oslo to by nie zmienili.... Taki hurin miał podstawkę u7+7 więc musiał zmienić ale był taki radzio który ma 95lvl i z podstawką chodzi na pvp bo ma fajny bonus na ranga czy tam wk ( nie pamiętam )

pozatym napisałem że ,, ja '' nie polecam - ty rób co chcesz

temat jest dla wszystkich ale jak masz pisać coś czego nie jesteś pewien to proszę cię abyś się wstrzymał

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

hmm - słuchaj chłopcze

nie podoba się nie czytaj... Napisałem bo łucznikiem grałem wiele, rozmawiałem z czołowymi łucznikami i powiedzieli że jak by mieli podstawkę u7+8 z oslo to by nie zmienili.... Taki hurin miał podstawkę u7+7 więc musiał zmienić ale był taki radzio który ma 95lvl i z podstawką chodzi na pvp bo ma fajny bonus na ranga czy tam wk ( nie pamiętam )

pozatym napisałem że ,, ja '' nie polecam - ty rób co chcesz

temat jest dla wszystkich ale jak masz pisać coś czego nie jesteś pewien to proszę cię abyś się wstrzymał

Grałeś na łuczniku 90+? Bo jeśli twoje zdanie jest faktycznie takie że podstawka jest lepsza to chyba nie...

Opublikowano

"laskakatola.pngLaska Katola ( 95lvl ) - nikogo nie stać ale życzę wam abyście ją mieli xD" stac wszystkich bo 100k na nb dropi z rajdu i jest na 92 lvl.

"skorzanazbrojaplomiennegopsa.pngSkórzana Zbroja płomiennego Psa ( 94lvl ) - No No, mało kogo na nią stać bo wszyscy wolą kozaczyć z sp +15 lub pojazdami wartymi tyle ile ta zborja" dropi z rajdu valaksusa jest na lvl 93 a nie 94.... wcale nie jest droga u6 w cenach 6-10kk"

"nozwielkiegoprzywodcy.pngNóż wielkiego przywódcy ( 90lvl ) - Nawet ale jednak scrammer z oslo lepszy" Scrammer lepszy? buhahahaha nie no wgl too Palka dla poszukiwacza jest lepsza z dobra oslo Polecam ^-^

"szataognistegofeniksa.pngSzata ognistego Feniksa ( 95lvl ) - No to już są dla picu i szpanu" dropi z valakussa i jest śmiesznie tania w porownaniu z woja i lukiem.

Brakuje ci jeszcze zbrojki dla luka na 90 która się dropi z ibry ;) i jak piszesz poradniki to przynajmniej miej mniej więcej jakieś pojecie o grze i o tym eq które opisujesz bo to naprawdę śmieszne jest :x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mógłbyś dodać jeszcze do maga Różdżkę Dusz (65lvl) jeśli komuś zależy na dużym DMG to ta różdżka będzie o wiele lepsza niż Duszy.

rozdzkaducha2.pngRóżdżka Dusz (65lvl) - lepsza pod względem DMG niż Różdżka Duszy

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wojownik:

"Teraz są sprzeczności - Masz do wyboru 2 bronie :"

No i jest jedna

lub:

Cztery bronie na inny lvl...To w końcu jak?

@up

Nie ma "jak dobrze grasz to na 15 lvl masz 20 job" tylko "jak dobrze bocisz to na 15 lvl masz 20 job". Nie da się normalnie tego zrobić, chyba, że omijasz misje.

QtiV6xY.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nawet łuk na 83 lvl dla łucznika jest lepszy od podstawy. Wiele osób może się ze mną nie zgodzić, gdyż ma mniejszą szansę na cryta itp. itd. Jednak ma jeden bardzo ważny, dobry affix jakim jest zwiększone obrażenia o % z pewną szansą. Jest on o wiele lepszy niż jakieś cząstkowe obrażenia od elementu.

Tak samo co wy chcecie porównywać podstawę z klinowym, to zupełnie dwa inne światy, nie wiem jakim dzieckiem, albo jak krótko trzeba grać, aby mówić, że podstawa dorównuje klinowemu, albo jest od niego lepsza. Takie bajki to wciskajcie dzieciom rozpoczynającym grę, a nie chwalicie się, jakimi to wy jesteście za przeproszeniem " Pro" . Polecam wam najpierw skończyć szkołę, bo patrząc na wasze wypowiedzi pod względem budowy zdania, ortografii, to płakać mi się chce.

Opublikowano

Lekki krok ( 74lvl ) - "No i masz NAJLEPSZĄ ZBROJĘ Z GRY" - wcale nie suphi jest lepsza...(ma to samo co lekki + wiecej..) a potem ta na 94...

Łuk oblężniczy ( 63lvl ) - "Masz już spokój na 12 lub 22 poziomy ;)" - co niby daje oblech? NIC, każdy nim sie jara drogi w ch*j a jest bez sensu, lepsza jest na 65, 67,68?"Leśny wiatr""- chyba tak nie pamiętam ale oblecha to na destro i csa sie przydaje bo energia ognia zwiększona.

majestatyczny Łuk ( 75lvl ) - "To dla tych z słabym oblechem" - lepiej zainwestowac na caiperu(jakoś tak, dawno już nie grałem w nostale) tą na 71, ale i tak majestat to zajebista broń lepsze to niż jakiś zasrany oblech :<

Kriss ( 67lvl ) - "najlepszy sztylet z gry." - no nie taki najlepszy, sam w sobie jest pro ale z krissa tworzy sie 3x lepszy sztylet... na 7x lvl max 75lvl(znów nie pamiętam). No, ale znów wszystko co jest na 90+ jest najlepsze.. czyli kieł kretosa

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Śmiesznie opisałeś 'klinowy łuk'... jest bardzo dobry pod względem bonusów co do podstawy. Jeśli już piszesz o 'najlepszych broniach/zbrojkach w grze' to miej jakieś pojęcie a nie kieruj się opinią graczy. Przykładowo - podstawa ściąga o 14% resa na światło/mrok, klinowy tak samo (feniksa 16%) tylko, że klinek ma jeszcze dodatkowe bony na zwiększenie dmg co sprawia, że jest trzeci po feniksie i gralu! Poradnik powinien iść do poprawy i powinien w dodatku opisywać jakoś lepiej te eq:) to tylko moja opinia bo trochę już gram w NosTale i mam szerokie pojęcie co do tej gry:)

Opublikowano

Śmiesznie opisałeś 'klinowy łuk'... jest bardzo dobry pod względem bonusów co do podstawy. Jeśli już piszesz o 'najlepszych broniach/zbrojkach w grze' to miej jakieś pojęcie a nie kieruj się opinią graczy. Przykładowo - podstawa ściąga o 14% resa na światło/mrok, klinowy tak samo (feniksa 16%) tylko, że klinek ma jeszcze dodatkowe bony na zwiększenie dmg co sprawia, że jest trzeci po feniksie i gralu! Poradnik powinien iść do poprawy i powinien w dodatku opisywać jakoś lepiej te eq:) to tylko moja opinia bo trochę już gram w NosTale i mam szerokie pojęcie co do tej gry:)

A w kombinacji ze sztyletem również na 90 ściągamy razem 20% resa , i otrzymujemy bonus 100%.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko pięknie ;) podoba mi się.

"Popatrz, karuzela kręci się obraz
Scena woła cię, a oni chcą twój autograf
Ona chce cię poznać, odlecieć i doznać
Tego czego dzieci nie wiecie po dobranockach
Tu spotkasz mnie, po trzeciej diecie nie na fecie
Kiedy głos na dnie, kaca nie leczy alka seltzer
I nie poznasz mnie, choć leci ci pot po tapecie
Demagogia w tle poleci cicho ci potem odlecieć
Zostaw mnie, przychodzi mi tu
kwitom syto lecieć"

39113538075695522437.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poważnie? Podstawa lepsza od klina?To ciekawe po czym to wnioskujesz?

Przy kroku piszesz najlepsza zbroja z gry, przecież najlepsza jest na 96 lvl.

Loop to samo, najlepsze eq jest na ostatni lvl ;).

No i sztylet, na 90 lvl jest lepszy od tego na 85.

Jak można nie polecać rózgi na 90? 90 lvl się wbija dla tego kozackiego eq.

Skórzana zbroja płomiennego psa jest na 93 lvl, nie 94 ^^.

Szata ognistego feniksa jest na 93 lvl, nie 95.

Miotacz oczywiście też warto zmienić na 90.

Ogólnie kolo nie masz pojęcia o eq dałeś obrazek, nazwę i na jaki lvl(czasem nawet z błędem) i dopisałeś swój komentarz, który jest śmieszny.

Lepiej by to wyglądało gdybyś napisał jakie u i + daneogo eq i jakie osłonki, ale jak mi się wydaję o tym nic nie wiesz.

Radzę nie korzystać z poradnika ;).

Opublikowano

@up
Przydatne jak murzyn w toalecie. Nie zeby cos ale jest to jeden z najgorszych poradnikow poniewaz ma tyle wad ze zero zalet. Eq jest opisanne zle zwlaszcza to eq na dalszy lvl. Autor ma zero pojeciia o grze jak i o eq. Jezeli mialby robic pozadnego tuta to dal by screen z informacja jakei bony i dmg/obrony daje nadane eq :) i bez dodawania glupich komentarzy ze lepiej chodzic z klinem lub cos jest za drogie gdy jest smieszne tanie teraz i bylo smiesznie tanie kiedy ten tut byl napisany a autor pisze ze nikogo nie stac:)

1377531174-U173186.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A teraz delikatnie powiem o łuku tak. Podstawa najlepsza? Przecież klin już jest lepszy, a co do najlepszej broni to napisz że skrzydło feniksa. Kriss? Serio? Lepszy np od kła kertosa? no ja raczej jestem innego zdania. A co do kroku to nawet suphi jest lepszy. Bez krytyki - Edytuj ten temat albo trochę więcej pograj w tą grę a nie kieruj się zdaniem innych.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...