Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Randomsheit trainer.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nic specjalnego nie robiłem ale sprawa wygląda tak:

- odpaliłem sobie 80lvl ( miałem 70 ale coś mi się grać nie chciało )

- wziołem podwójne pd do broni ( i teraz jest problem bo na początku działało a teraz chyba nie i to samo jest ze zwykłym pd )

- no i ten lvl do broni zaznaczam klikam levels guns gram mecze i dupa nic się nie dzieje

ktoś pomoże

??????????????????????

Opublikowano

Robie wszystko tak jak w instrukcji ale nie moge zmienic ani lvu ani prestizu ani dodac broni :9

ja moge wszystko oprócz tej zmiany levelu broni

a wypakowałeś do jednego folderu na pulpicie ????

Opublikowano

Tak , to przez to xD , hack'i z 1 strony są zawsze na aktualną wersję cod'a , dodatkowo skoro masz wersję 1.4 to masz pirackiego cod'a , co oznacza że nawet trainer na 1.4 ci nie pomoże]

@Feniks spróbuj użyć zamiennika , dziś może coś wrzucę

Opublikowano

@Feniks spróbuj użyć zamiennika , dziś może coś wrzucę

OK dzięki wielkie :D

i mam pytanie aimbot jest wykrywalny czy nie ( oczywiście jak się dużo go nie używa ) i czy da się go usunąć ????

[wiem że to poza tematem ale to pytanie mnie strasznie nurtuje]

Opublikowano

Spróbuj tego [usuwam link , bo nie chce mi się dodać skanu , a feniks już pobrał], chyba dasz radę rozgryźć jak działa :D

Zależy jak aimbot (daj link do hack'a o jakim mówisz) , tak da się go usunąć , zwyklę za pomocą hotkey'a lub restartu gry

Opublikowano

Zależy jak aimbot (daj link do hack'a o jakim mówisz) , tak da się go usunąć , zwyklę za pomocą hotkey'a lub restartu gry

ten hack jest w jednym z twoich tematów ESP&AIMBOT i zaczołem to sprawdzać bo za chiny nie mogłem dojść dlaczego w tym starym hacku nie wchodzą levele broni

Opublikowano

zaid i ten drugi program ja albo źle coś robie albo ten też ma jakiś problem

mianowicie:

- gdy wybieram część funkcji ( w koszarach w mw3 mp ) to wyskakuje mi okienko z jakimś błędem i moge albo kontynuować albo wyjść z programu a funkcja się nie włącz( oczywiście część funkcji jest sprawnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...