Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Randomsheit trainer.

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię trainer który działa na aktualny patch gry , który zawiera wiele ciekawych funkcji , takich jak separowany lvl broni.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakujemy

-Włączamy grę

-Włączamy hack

-Idziemy do koszar

-Używamy interesujących nas funkcji w hack'u

-Gramy parę meczy

38258868.png

Downoload:

http://www.mediafire.com/?bl7hx9r31dfqi74

Skan:

https://www.virustotal.com/file/cd8ffedf2e1a923efb008e8985dbc419ae14f54ed710615a1b0738582a34d390/analysis/1349941838/

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Dlaczego jak wlaczam ten cheat to wyskakuje mi jakis blad ? Macie jakis pomysl lub rade jak temu zapobiec ? Jest to jakis blad krytyczny i pisze ze aplikacja zostanie zamknieta czy jakos tak

Opublikowano

pierwszy raz spotkałem taki błąd , zainstaluj najnowszego - vc redist , vb , frame work'a później wyłącz zaporę + anty vira i zmniejsz poziom zabezpieczeń kompa w panelu użytkownika

Opublikowano

Zaid byl bym bardzo wdzieczny gdybys mogl podac link do vc redist i vb bo nigdy sie z tym nie spotkalem i nie jestem pewien czy o to chodzi bo jestem zielony ;/ to jest cos do rozkodowywania kodow ? Jesli mozesz to podaj . Z gory dzieki

Opublikowano

jak mieć złotą broń bo zaznaczam mp7 biore levels Guns ( w koszarach ) gram mecze i nie chce działać. a poza tym to wszystko pięknie chodzi

Mam tak samo :/
80c8d62aadc17f6d926e6a9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...