Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox360 vs PS3

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam to i to, szczerze mówiąc xBox o niebo lepszy. Kinect działa lepiej niż Move w PS.

Ciekawsze gry, lepsza grafika, bardziej intuicyjny.

Move przynajmniej nie każe przemeblowywać pokoju i gry nie są nudne

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Testowałem te dwie konsole. Dla mnie zdecydowanie xbox. Bardzo stabilny. Jeżeli masz połączenie z internetem to jeszcze lepszy. Zdecydowanie polecam xbox'a

simply.4557.gif

Opublikowano

Move przynajmniej nie każe przemeblowywać pokoju i gry nie są nudne

Nie interesują mnie gry tego typu ,ale o co chodzi ? Dużo miejsca potrzeba ? Mam pokój 30 m2

Co do tematu sam już nie wiem co wybrać.Zgłupiałem :D

Opublikowano

W Xboxie jeśli chcesz grać w multi musisz kupić Golda, kosztuje 100zł rok, ale na start masz 3 miechy za free. W PS3 jest to za darmo. Plus dla PS3

Jeśli chcesz używać Kinecta albo Move'a to Kinect jest wg. mnie lepszy. Plus dla Xboxa

Jeśli chcesz piracić, wybierz Xboxa.

2-1 dla Xboxa.

PS3 został nie dawno odświeżony tzw. Super Slim.

Według mnie pod względem stabilności są na przeciętnym poziomie.

Opublikowano

W Xboxie jeśli chcesz grać w multi musisz kupić Golda, kosztuje 100zł rok, ale na start masz 3 miechy za free. W PS3 jest to za darmo. Plus dla PS3

Jeśli chcesz używać Kinecta albo Move'a to Kinect jest wg. mnie lepszy. Plus dla Xboxa

Jeśli chcesz piracić, wybierz Xboxa.

2-1 dla Xboxa.

PS3 został nie dawno odświeżony tzw. Super Slim.

Według mnie pod względem stabilności są na przeciętnym poziomie.

No właśnie nad zakupem tego najnowszego PS3 myślę

http://www.saturnpolska.com/lodz-port-lodz/konsola-sony-playstation-3-500gb-fifa-13-dodatkowy-kontroler,id-674809?utm_source=gazetka&utm_medium=konsola-sony-playstation-3-500gb-fifa-13-dodatkowy-kontroler,id-674809_1155487

Piracenie i gry ruchowe mnie nie obchodzą. ,a gra online tez chwilowo odpada za sprawą strasznie chujowego internetu iPlus CDMA który nadaje się tylko do przeglądania stron www i to nie zawsze ^^

Jutro pojadę chyba do Łodzi i kupie.

A jaki telewizor pod gry polecacie ? myślę nad czymś 42 calowym do 2 tysięcy zł . Dobrze będzie się grało ? :D

Opublikowano

Xbox lepszy :) Dla mnie idealny pad, lepszy od tego z ps'a. Ja mam x'a od roku i nic, żadnych zawiech itp., wystarczy trochę dbałości i będzie miód. Kinect to dla mnie nie potrzebna, droga rzecz, lepiej wyjść na dwór i pobiegać na świeżym powietrzu niż skakać w domu ;s. Kup gierkę + 1 pad, po co dwa jeżeli będziesz grał sam ? :) Chyba, że z kolegami no to jasne, dwa pady to podstawa.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Skoro nie będziesz tego piracił, i nie zależy Ci an grze poprzez ruch, to bierz ps3. Jeśli tylko będziesz miał stabilnego neta, w każdej chwili bd mógł grać multi, a nie bawić się w dodatkowe opłaty jak w przypadku xboxa.

Hmm co do telewizora, zależy jak daleko bd siedział od tego TV. Jak masz kawałem przestrzeni to duży telewizor jest jak najbardziej zajebistym pomysłem, ale jak bd siedział blisko TV to kup mniejszy, bo bd Ci ciężko ogarnąć.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Polecam PS3 lepszy pad, wg. mnie seria Uncharted na ps3 urywa dupę, nie trzeba żadnego abonamentu itd. :D Xbox ma tylko lepszego kinecta nic więcej ... PS3 !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...