Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ważne.

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloska!

Więc tak zaczynam grać altą i nie wiem, którym państwem na początku grać(nie chce słyszeć twój wybór).

I jeszcze jedno ma ktoś jakiś mod, który ułatwi grę i szybciej będzie przeładowywać słyszałem o tych celownikach co ułatwiają i szybciej przeładowuję proszę o pomoc like.

Opublikowano

Artą nie altą. Nie modów ani hacków na zwiększenie prędkości przeładowywania. Graj niemieckimi, albo ruskimi też można, np SU-26 był zajebiaszczy, gorzej z SU-5 mi było.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

proszę http://www.wotdb.info/ masz tu drzewka rozwoju każdej nacji i da się wyliaczać ile expa na co itp

przykład:

z MS1 do IS7 Light Tank MS-1 [stock] -> Light Tank T-26 -> Light Tank T-46 -> Medium Tank T-28 -> Heavy Tank KV-1 -> Heavy Tank KV-1S -> Heavy Tank IS-7 Minimum research cost:

16 026 250 Kredyty

695 510EXP (27 821GOLD) Full research cost:

17 050 240 kredyty

929 315 EXP (37 173 GOLD)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

jak dla mnie arty najlepsze to T57->Wespe->Grille

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

No właśnie myślałem nad Girlle co o tym sądzicie.?

Edit@

Są jakieś mody na celowniki ułatwiające.?

Opublikowano

Popieram kolege up. Amerykance, ogromny dmg. Z tego co wiem to arty ZSRR na wiekszych Tierach lamią. (slowa doswiadczonych graczy)

Radzieckie arty są bardzo dobre. Sam je polecam i dla niedowiarków, którzy myślą, że to złom na wyższych tierach mogę wysłać powtórki z Obiecta 212 :)

Opublikowano

Daruś jeżeli zamierzasz w przyszłości grac na CW (clan wars) to USA

Jeżeli wolisz pograć na randomach to Nazi German

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

no Flap mam aktualnie Wespe. i dobrze mi się nim gra idę w Grille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...