Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Celownika artyleryjskiego i snjaperskiego najlepiej z przeładowaniem

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie do końca to ale jest czas przeładowania bo wcześniej m iałem celownik od scoobanego ale ten jest idealny również teraz potrzebuje celownika snajperskiego

xxx

Opublikowano

sorry za spam ale są takie celowniki, które ułatwiają grę.?

Up2@

To przecież po Rosyjsku .. .xD

Opublikowano

@UP

Jedyne ułatwienia to czas ładowania pocisku i w przypadku artylerii czas,w którym pocisk doleci do celu

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/j1mb0s-reticles/632413

Wchodzisz do folderu shell-travel-time i wybierasz jaki chcesz ;] (po uprzednim zainstalowaniu celownika

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Tego celownika w folderze 0.8.0 i arty-mode ;] Później podmieniasz pliki I masz celownik zwykły i artyleryjski ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Ja używam tego,do którego link podałem.Wedłyg mnie jest najbardziej przejrzysty.

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

@UP

Zauważ,że kilka postów wcześniej już podałem link do tych celowników ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Tak podałeś ale tylko samo "pobierz" a ja dałem forum i celownik ma tłumaczenie w kilku językach (bez różnicy na wygląd).

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...