Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] NecroSro - Akene 120 cap, Vote for Silk,

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Ojejku, na kazdym serverze gdzie jest wipe to kazdy placze... Moze chca wyeliminowac placenie za suny(watpie) albo po prostu chca zaczac projekt od nowa i zadowolic nowych graczy? Jesli server jest dla ciebie okej to nie wiem po co placzesz. Kazdy woli co innego, ale wipe to na pewno nie jest powod zeby taki rage sadzic ;o

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rofdzio mógłbyś podać jakieś info co i jak z serwerem kiedy ruszy ?

Wipe będzie a konta zostaną czy nowe trzeba będzie robić?

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer będzie działał?

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

ma ktoś jakieś no -DC do m bota albo w ogóle osobnego bo gdy wpisze passy potem code 7 i crash od razu i pulipit ;/

"No sex, go exp"

Opublikowano

nie posiadam zadnego bota .. nie jestem małolat .. ale check nie ustepuje mimo ze pobralem pelna wersje klienta moze ktos doradzic?

jak mam zrobic bota?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągam aktualnie . Mam tylko pytanie, przeglądając wcześniejsze posty ale są one dosyć stare. Gra tutaj trochu Polaków? W sensie nie muszę znaleźć party, ale chociaż na takim poziomie aby było z kimś pogadać w gildi :D

Opublikowano

Kiedyś było ich sporo. Dzisiaj pobrałem znowu necro i stworzyłem zupełnie nową postać (tzn, już się podtaxowałem swoim starym charem, jak chcesz to pomogę). W każdym bądź razie, nie spotkałem Polaka. Za to na serwer nie można wbić, 1600/1600 cały czas, a gdy coś się zwolni, to zawsze ktoś inny Cię wyprzedzi O_o. Ogólnie jak za starych czasów. Podobno w najbliższe dni otwierają nowego serwa, więc będzie trochę lepiej.

Opublikowano

@up ziomek licze ze dasz znac kiedy ma wyjsc ten serwer albo jakies namiary gdzie mozna obserwować powstanie nowego serwa ;]

Opublikowano

Tez bym chetnie na nim pogral. Duzo osob to fajna sieka na pvp/fw/ctf by byla:). Wie ktos moze jaki tam jest sox rate, job rate i alchemy rate? Jak ludzie biegaja z sunami +15 to nie ma co grac chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...