Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] NecroSro - Akene 120 cap, Vote for Silk,

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak działa tutaj mbot  pisac do PartyClubill lub L0_Siento lub   HeadShooT  jest juz pelna polska gildia  wiec juz powoli robimy selekcje  Najlepsze chary sa w gildi R3volution a poczatkujacu sa   w gildi Polanie   .Zapraszam

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej czemu nie moge sie zalogowac do gry zrobiłem konto i wogóle i cały czas mi pokazuje złe hasło -.-' wiem ze w koncie sa dwa hasla jedno do strony drugie do gry ale to nic nie daje probuje juz to i to bo myslalem ze moze to do strony zadziała ale dupa ani do gry nie dziala ani do strony jak wpisuje w grze.. o co moze chodzic..

Opublikowano

Witam zacząłem gre na tym serwie razem z kumplem i mam pytanko do kogo moge napisac o jakąs pomoc związaną z grą itp. Jesli możecie podajcie nick to sie odezwę

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Chcecie to zrobcie Polską gildie. Ja swoją rozwiąże i dojść mogę. 

@Edit

Bo jest jedna Polska @, ale z tego co patrzałem to członkowie są niezbyt aktywni. Chyba nawet wgl nie są.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...