Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki zawod wybrac

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz cie nie polecam szkoly teraz lepiej zaltawiaj sobie znajomosci znam paru znajomych co tak samo skonczyli a maja dobre roboty na budowlance na lewo za ladne pieniazki takze polecam goraco od serca jakies budowy moze jakies roznoszenie ulotek

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1349807167' post='5379127]

4 lata w 1 gim bo sie facetka uwziela od matmy i mi zdac niedaje

4 lata w pierwszej klasie bo ci zdac nie daje? to akurat jak bys wyszedl, to ebdziesz mial pewne 18, jak w gimnazjum sobie rade nie dales to dalej nie mysl

wtf eryk jak nie ma nauki wcale to po co ja sie ucze matmy, polskiego itd

lipa te polskie skzolnictwo w anglii to dopiero szkola, mam brata w anglii ktory jest taki glupi a leci na samych trojach

w anglii jest duzo nizszy poziom ale i w polsce do tego dąrzą. jak to jest dla Ciebie nauka przepisz się do technikum/liceum. w zawodowce spokojnie da się zapamietac z lekcji na lekcje i prosze mi nie wciskać kitu bo widzialem jaki jest poziom w zawodowce.

Opublikowano

Jak możesz Nas się pytać o swoją przyszłość????

To tylko i wyłącznie Ty ją kreujesz , jeśli źle wybierzesz na Nas będziesz zwalał winę, że Ci się życie nie podoba?

Wybierz to co lubisz , coś takiego co chociaż w małym stopniu będzie Ci sprawiało przyjemność.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mam takie dziwne skojarzenie, że " Mroziak " i " pan legacki " to jedne i te same osoby ;] dziwnym trafem się zgadzają, jeden nie potrafi wyliczyć swoich promili w krwi bo nie jest w stanie określić tej liczy, a pewnie gra w metina a cycki widział tylko i wyłącznie w filmikach i u koleżanek, drugi to imbecyl który 4 lata siedzi w 1 gim, nauczycielka uwzięła się na niego i przez to ma 11 pał, no wiesz od tego są ściągi, ale jak ty ciągle myślisz o dyskotece i o " szlugach " to tak imbecylu jest, teraz polecam wam ( jedna osoba ) zapierdalać na budowle do łopaty i szmaty, a marzenia na mechaników to sobie odpuście, bo dla takich tępych czaszek tylko miotła została.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Polecam zawód mechanika ja jestem w technikum samochodowym i bd miał Technika Pojazdów Samochodowych zawód jak najbardziej opłacalny i przyjemny. W końcu mamy coraz więcej aut na świecie

Opublikowano

chyba mogę się wypowiedzieć skończyłem technikum samochodowe o specjalizacji naprawa i obsługa pojazdów samochodowych ... i teraz tak masz technikum umiejętności praktycznie po tej szkole są znikome, teoretycznie do niczego się nie przydają (chwała Bogu ze ojciec ma serwis i tam się po godzinach dużo nauczyłem praktyki) to co ci radzę idź do zety nauczysz się praktyki po zakończeniu nauki skocz do technikum wieczorowego aby mieć papierek i przepustkę do pisania matury :)

Zarobki mechanika wahają się od 1300 zł(zwykły mechanik po szkole) na mc do 3000-7000zł (mechanik po kursach bosch kts klimatyzacje układy wtryskowe silniki benzynowe etc.... pracownik oczywiście serwisu)

Poza granicami kraju mechanik zarabia mniej od zbieracza ogórków ;)

Powodzenia życzę

Opublikowano

Z tego co wyczytałem zrozumiałem że :

Jesteś nygus

Liczysz na łatwą kasę

Czekasz ,aż ktoś coś za Ciebie zrobi

+ jesteś konfliktowy

W twoim wypadku preferuje pracę papierkową. Coś w stylu trzepania worków po cemencie na budowie tego może nie spartolisz, a kto wie są tacy co tego by nie potrafili :D

Pozdrawiam

Polecam zawodówa>Spawacz. Dobre papierki ( nawet lewe za 500zł) i lecisz na skandynawię, płacą do 15 euro za godzinę !

Tymi papierami to może Sobie dupę podetrzeć , jak nie będzie miał praktyki.

Polecam zawód mechanika ja jestem w technikum samochodowym i bd miał Technika Pojazdów Samochodowych zawód jak najbardziej opłacalny i przyjemny. W końcu mamy coraz więcej aut na świecie

Sam zawód nie da Ci pracy.Sam jestem po Samochodówce. Elektromechanik Pojazdów Samochodowych.Zdałem wszystkie testy itp ,ale nie ma pracy dla ludzi którzy nie mają kilkuletniej praktyki w zawodzie.Miałem praktyki 3 razy w tygodniu przez 3 lata ,ale dla nich to się nie liczy ;)

Z Moim zawodem pracuje w firmie Budowlanej i nie jest źle.Wypłata też dobra ;)

Opublikowano

Czyli tak, nie chce ci się uczyć, 4 razy nie zdałeś 1 gim. Myślisz jaki ty jesteś zajebisty, bo przychodzisz do szkoły z promilami i że wszystko w życiu przyjdzie samo. Polecam ci zostać menelem. Na prawdę fajny zawód. Nic nie musisz robić, leżysz sobie pod monopolowym, pijesz ile chcesz (nie wiem skąd weźmiesz kasę), nie martwisz się o nic. Jednym słowem - żyć nie umierać!

Jeśli myślisz że zmiana szkoły ci pomoże, jesteś w błędzie. Uważasz że to wszyscy ciebie wkurzają i wszyscy się na ciebie uwzięli. Może jest na odwrót? Może to ty powinieneś się wziąć za siebie? Przemyśl to...

Taa, 16 lat, przychodzisz do gimbazy z promilami, uhh, co z ciebie za szalony imprezowicz, jesteś taki dorosłyyy <3

Uważaj bo ci uwierzę....

Game Over

Opublikowano

Co? Jakie 4 lata ja się pytam? Z tego co wiem to po 3 nieudanej próbie przejścia do następnej klasy "uczeń" wysyłany jest do specjalnej szkoły, w której jest więcej takich "wzorowych" uczniów. Jak nie weźmiesz się do nauki to będziesz siedział pod biedronką.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1349810470' post='5379666]

no teraz tez mnie nie stac ale zawsze w szkole od jakis lamusow wyciagne szlugensa

@up2

Jak nie wiadomo skąd, technikę wyciągania "szlugensow" opanował, opanuje i wyciąganie "zeta"

Opublikowano

technikum turystyczne, tylko tam jest dużo języków. Zrób sobie technika, bo to jest lepsze niż zwykły zawód poza tym bedziesz miec mature

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

technikum turystyczne, tylko tam jest dużo języków. Zrób sobie technika, bo to jest lepsze niż zwykły zawód poza tym bedziesz miec mature

Sama jestem w technikum turystycznym i jak proponujesz taką szkołę komuś z takim poziomem to pewnie wasze poziomy są sobie równe...

Jeśli myślisz że turystyka to tylko wycieczki to jesteś w tak wielkim błędzie że aż mi przykro. Nie dość że trzeba znać pełną gamę rodzajów turystyki to do tego geografia turystyczna, podstawy turystyki, ekonomia i prawo w turystyce, marketing + 2 języki obce oraz trzeba znać pełną gastronomię i chociaż połowę hotelarstwa. A matmę i polski na b. wysokim poziomie bo maturę trzeba znać. Technikum ma Cie kształcić pod studia a nie przepychać z roku na rok żeby tylko zdać. Koleś nie zdał (podobno) 4x już to myślisz że on sobie da rade w technikum? Ja rozumiem że można nie zdać raz... Bo się czegoś nie rozumiało bo choroba, lenistwo ale nie aż 4x! Jak przez 4lata nie można nauczyć się całego materiału, do tego połowa z podstawówki... Sama miałam poprawkę z matmy w gimnazjum bo się uczyć mi nie chciało ale teraz uczę się więcej niż mogłabym się spodziewać. I z jego poziomem to ja mu proponuje tylko i wyłącznie OHP. Tam będziesz się uczyć do 18lat, same 5 będziesz miał bo tam Cie nie będą rozróżniać od małpy. Polecam ;)

Opublikowano

Zależy w czym się specjalizujesz .

Ale moim zdaniem , nie lepiej wziąć się za naukę wyrobić dobry zawód i znaleźć bardzo dobrą prace ? .

Bo jeżeli teraz skończysz z szkołą , to możesz zaczął myśleć, że jak będziesz bardziej dorosły pracy raczej nie znajdziesz .

A chyba będziesz miał rodzinę , nie ? ;)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

WITAM TU EQUALEX

również nie zdałem w pierwszej gimnazjum, siedzę teraz tutaj drugi rok

planuję nie zdać jeszcze kilka razy, po 18 grać w gry i zajmować się astronomią oglądając filmy na youtube

mam teraz 14 lat i jestem w 1 gimnazjum!! powinienem być w drugiej

niedługo będę chodził do pierwszej gimnazjum z moim małym bratem :)

jest super!

Opublikowano

Jesteś ciekawym motywem na film chętnie bym Cie poznał proponował bym ci spróbować w tym filmie zaczniesz w patologi skończysz na hollywood ktoś może to pochwycić a to zawsze dobre pieniądze zarobić będziesz mógł na współczuciu ludzi różnego typu SMS'y o teści pomoc to dobry zarobek otwórz zbiórkę na indiegogo na twoje wykształcenie pomys nad nauczaniem indywidualnym koledzy za ciebie nie zarobią

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1349806589' post='5379010]

a jak nauczyciele spoko sa czy nie

bo ja czasem jeszcze troche podpity przychodze po dyskotece :D to glownie przez to mam problemy no ale nie zrezygnuje z zycia przeciez

Postaraj się ograniczyć alkohol i dyskoteki chociaż do tego stopnia aby bawić się tylko weekendami.

Powodzenia. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Postaraj się ograniczyć alkohol i dyskoteki chociaż do tego stopnia aby bawić się tylko weekendami.

Powodzenia. ;)

chłopak perma za multi ACC wyrwał to już mu nie pomoże

/mroziak jeśli to czytasz to zastanów się nad tym filmem na współczuciu ludzi dobre pieniądze

/KURWA to FaKE a ja już się głowiłem jak tu dobrze zarobic WTF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...