Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok Felixa Baumgartner'a z 36.5km

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy wyników, lecz nie chce nic mówić, ale wg mnie, lądowanie nie będzie takie miłe :) Zachciało się sławy= mogą być guzy :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

też mi się wierzyć nie chcę że skoczy. Znowu coś będzie nie tak, i wyjdzie z tego kolejna klapa

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Szczerze liczę że w końcu dziś skoczy,jestem strasznie zainteresowany wynikiem skoku,CZY PRZEŻYJE CZY NIE :D

random.jpg

Opublikowano

Ale będą jajca,gdy trzeba będzie go ściągać z 30 km bo wiatr zbyt duży :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@UP

Ahh no tak,zapomniałem :D

Ciekawe gdzie wyląduje ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wystartował pół godziny przed czasem,żeby wykorzystać dobrą pogodę.

Miejmy nadzieję,że teraz wszystko pójdzie gładko ;]

Jakbym już wleciał na stratosferę i stanął na krawędzi kapsuły,to prędzej bym się zesrał niż skoczył xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

@UP

Takie coś chyba nie ma prawa się zdarzyć,podobno wszystko bardzo dokładnie zaplanowali :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Wolę oglądać to na tvn24 bo na tej stronie co podał @UP jest trochę opóźnione :D W telewizji już jest 10.900m a na stronie 10.600 :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Wolę oglądać to na tvn24 bo na tej stronie co podał @UP jest trochę opóźnione :D W telewizji już jest 10.900m a na stronie 10.600 :D

No ta, ale lajk sie nalezy xD

da rade ogladac stream przez neta z tvn24?

61093c6efb.png

Opublikowano

@UP

No niezbyt należy się lajk,bo na tej stronie oglądałem już we wtorek ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Coraz wolniej teraz leci,było 180 a już 150 ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Najważniejsze że misji już raczej nie da się przerwać, więc teraz tylko czekanie. Zastanawia mnie jak się czuje teraz Felix, to czekanie musi być zabijające. Na dodatek patrzy na ciebie prawdopodobnie kilkadziesiąt milionów ludzi, więc do tego dochodzi presja.

Game Over

Opublikowano
haRnasiekRTS'][/font]

zamiast go wjebac do rakiety i niech sie katapultuje to odpierdalaja jakies szopki

Jebłem :D

Edit:

Felix już na wysokości 17 tys. metrów. Sztab chce przyśpieszyć wznoszenie kapsuły. Zastanawia się nad zrzuceniem balastu.

Edit2

Zrzuconych zostało ok. 30 kg. balastu. Prędkość wznoszenia minimalnie wzrosła.

Może Felixa zrzucą,żeby kapsuła się szybciej wznosiła :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...