Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok Felixa Baumgartner'a z 36.5km

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Napompowany dzisiaj balon nie może być jutro użyty. Ekipa ma zapasowy balon.

Gorzej jak ten zapasowy balon napompują przy następnej próbie i znowu coś nie wyjdzie xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jak jutro rano w Meksyku to pewnie jutro u nas o 14-17 bd w tych godzinach.

Ekipa zapewnia, że będzie kontynuować misję. Nie podano jednak kolejnego terminu. Według amerykańskich komentatorów pocieszające jest, że w październiku w stanie Nowy Meksyk jest wiele słonecznych, bezwietrznych dni.

Nie podano terminu kolejnej próby.

Opublikowano

Nie uda mu się pewnie, bo znając życie pogoda będzie taka, a nie inna, wiatr podobnie i nic z tego nie będzie. Nie zmarnuje niedzieli żeby śledzić tego pajaca xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam nadzieje że ciśnienie mu zniszczy bębenki i będzie pokazane jak ta krew mu leci :D

Lub jak się rozpierdoli i nie zdążą kamer wyłączyć LICZE NA TO !!! :D

Ciśnienie mu nic nie powinno rozwalić bo ma od tego kombinezon, który utrzymuje to samo ciśnienie cały czas... ;)

A co do rozwalenia to wszystko wydaje się być obliczone przez wielu naukowców, jednak zawsze to człowiek i może w czymś się pomylić, dzięki czemu będzie to bardziej ciekawe... ;)

Opublikowano

Znowu przesuwają, misja miała startować o 16:00 a teraz dopiero o 16:45, pewnie będzie jak poprzednim razem, chociaż mam nadzieję że jeszcze dziś zobaczymy ten emocjonujący skok.

Game Over

Opublikowano

Póki co wiatr na 100m. wysokości wieje z prędkością 24 km/h, a nie może przekroczyć prędkości 18 km/h. Do startu jeszcze ponad półtorej godziny, tak więc miejmy nadzieje że do tego czasu wiatr się ustabilizuje.

Game Over

Opublikowano

Ja mam prośbę taką samą jak @LowPointer.

#TOPIC

A mam nadzieję że pierdolnie w te ziemie z całej siły, będzie ciekawiej. Chociaż, ciekawie też by wyglądało jakby przeżył, jakby opowiadał o tych uczuciach jakie mu towarzyszyły w czasie lotu, 1225KM/h (Chyba tyle to ma być?) to nie jest byle jaka prędkość.

Opublikowano

Nie skoczy ciągle będą przesuwać godzinę skoku. A jak już skoczy i spadochron się nie otworzy niech rąbnie w nocy w jakąś szkołę.

I pewnie taka mała propozycja, aby to była Polska szkoła? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...