Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] jak grać ashe

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe wlasnie tez na to czekam juz sie nie moge doczekac rankedow na normalnym poziomie ostatnio juz zlozylem runy do mojej jungli i ustawilem juz specjalizacje teraz nic tylko czekac na sezon trzeci :)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam, tu equalexer

czy to jakaś gimbaza z marihuaną?

elo to nie luck, zagraj se duo 10 razy i wygraj 130 elo w ~~6 godzin na loterii

PS: miałem 200 elo, mam ~~ 1300 elo i możecie mówić, że 1100 elo to fart

może powinienem grać w totolotka jeżeli to rzeczywiście szczęście?

chcę wbić golda na koniec sezonu, bekka z gimbusa

MASZ TUTAJ PROSA:

http://www.lolking.net/summoner/na/35721384

http://www.lolking.net/summoner/na/20523031

http://www.lolking.net/summoner/na/166365

pozdro, wszystkie konta jednej osoby, SOLOQ

Opublikowano

equalex a moze chcesz jakis ranked dla sprawdzenia naszych umiejetnosci bo sadze ze jestem w stanie zagrac na dobrym poziomie to jak cos to mnie dodaj na lolu zagramy jutro po skzole :)

Opublikowano

prosze o zabanowanie tego uzytkownika wyzej

po co piszesz glupoty

po 1 nikt nie ma 200 elo

po 2 jak sie ma 1100 to sie nie da juz wyjsc wyzej

po 3 sam jestes gimbaza a maruchana to nie narkotyk to stan umyslu

ty widziales rainmana czlowieku

jestem fanem tsm od poczatku a rainmana ogladalem od poczatku tez

to dzieki niemu zaczalem grac teemo i kochac jego rekawiczki na smiesznych malych raczkach xddd

Za wysoka.

Opublikowano

sam moj kiedys kolega mial 500 elo takze sadze ze 200 elo a nawet elo na minusie moze byc prawdzo prawdopodobne nigdy nic nie wiadomo z takim system jakim jest lol

Opublikowano

Ashe jest super tylko żeby biła duże dmg szybko, bo tak to nawet soraka ją ciśnie. Ogólnie ją robie berserki + ostrze + tancerz + tancerz i tu sytuacyjnie zależy co drużyna potrzebuje. Można też trochę ap żeby ult był mocny.

@Azcrim

Elo only szczęście, bo dużo noobów i feederów, same dzieci na rankedach. ;/ Więc jak chcesz wygrać jak nawet support u nich ma feeda?!

@edytowanie

ja próbuje bronz zdobyć w tym sezonie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

strzel se w łepetynę, gram teraz na koncie kolegi i jakiś koleś wpadł pod towera na 1 lvl'u, drugi afczy, a trzeci ma 30 ap na yoricku

idę płakać

Opublikowano

100 postow uczcijmy to panowie :)

To kupuj jakieś alko. ;p

@Azcrim

Wchodze na ranked a tam już piszą im mid, no im mid i sie wyzywają, a potem troll pick i trace elo... Więc może mi to wytłumaczysz?!

ps. jayce'a sie nie sklada pod młotek xD

4to7r2K.png

Opublikowano

@Darkkaj

jakie masz teraz elo? 400? 700?

1024 przez noobów i leaverów. W jednej grze wyszło 2 gości, a potem 3 !!! co to ma być przecież ja już wole normal grać niż takie badziewie... Grasz duo ze mną, prosze ob nie moge wytrzymac.

4to7r2K.png

Opublikowano

ja juz wiecej nie pije po ostatnim... do dzis nie pamietam co sie dzialo :D

napewno wpadne jutro i tak tam bede :)

ja ostatnio wyciagnalem ise troche bo mialem 950 ale wygralem sobie wukongiem jaxem itd op postaciami ze skokiem szedlem nimi na topa z kolega albo na topa obojetnie i zawsze wygrywalismy linie to latwe ale nie zawsze kolega moze zagrac

Opublikowano

@Darkkaj

nie wiem jak to się dzieje, po prostu to jest nie możliwe!

może graj w innych godzinach

jak chcesz to możemy grać duo, mój nick to Equalex

podaj mi swój, PROSZĘ, SZUKAM KOLEGI DO DUOQ!

Opublikowano

ja ostatnio wyciagnalem ise troche bo mialem 950 ale wygralem sobie wukongiem jaxem itd op postaciami ze skokiem szedlem nimi na topa z kolega albo na topa obojetnie i zawsze wygrywalismy linie to latwe ale nie zawsze kolega moze zagrac

I czym karasz najwięcej? :D Ja to grałem teemo ale nie da się tym wygrać, bo zawsze ktoś przegra, a on nie ma jakiegos super dmg, żeby zabić 1v5, a ludzie boją się nawet 1v1 walczyć, lol. Jak chcesz to razem zagramy, bo ja mogę grać na topie i ty top wtedy weźmiemy np. wukong i darius, wtedy wykaramy rankedy. Jak coś to pisz na prywatnej albo w lol'u.

@azcrim

mój nick to morsiaczq, dodaj pls

4to7r2K.png

Opublikowano

ok wlasnie szukalem jakiegos kolegi do duo bo juz teraz to nie zdaze wbic platyny do konca tego sezonu :/ najwiecej to karam wukongiem naprawde polecam go super mobilny champion

nie nawidze teemo ten maly zawsze sie robi pod hybrydke i z grzybow sadzi op dmg a ze strzalek jeszcze wiekszy ale pozniej jest slaby zabijam go nawet suppoortem

planuje sobie kupic olafa na topa co o nim sadzicie

Opublikowano

na mobafire nikt nie poleca GUARDIAN ANGELA, WIĘc ja również nie polecam!!

proszę was, NIE SKŁADAJCIE GUARDIAN ANGELA, ten item nic nie daje, tylko ZAPEŁNIa bardzo ważny SLOT!!

@DARKKAJ

wysłałem Ci zapro na "morsed"

Opublikowano

ja tez nigdy nie skladam guardian angela totalna porazka ten item nic nie mozna z nim zrobic wole juz kupic nastepna plemienna zbroje albo lodowego mlota zawsze to daje wiecej hp i moge dluzej utrzymac sie w walce i pomagac mojej druzynie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...