Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

&autoplay=1

Konfitura

autoplay=1  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chcesz zrobi? z autoplayem?

• Wy??czy? na ca?ym forum (WSZYSTKIE RANGI + html)
      17
    • Niech zostanie autoplay, nie przeszkadza mi (dost?pny dla wszystkich)
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli chodzi o autoplaya, to każdy bez wyjątku powinien zostać pozbawiony takiego przywileju. Są różne gusta, nie każdy ma ochotę słuchać tego co my, a jeżeli chcemy się podzielić z innymi naszymi zamiłowaniami do poszczególnego rodzaju muzyki, możemy wstawić sam link, a zainteresowany sam go sobie odpali.

Tak zgadzam się o gustach się nie dyskutuje lecz mam inny pogląd na autoplay'e w profilu .

Mi za bardzo nie przeszkadza muzyka ,która towarzyszy nam przy oglądaniu profilu innego użytkownika . A zadajmy teraz sobie pytanie Po co wchodzimy na czyjś profil? Jest wiele możliwości często chcemy te osobe poznać, czasem tylko przelotnie więc nie rozumiem po co ingerować w taki bajerek jak auto? Dzięki muzyce możemy poznać lepiej osobę ,którą tzn. przeglądamy ,gdyż każdy z nas jest odmienny i kształtuje swą duszę i ideały samodzielnie. Jestem za tym by auto zostało na forum lub zablokowane każdemu użytkownikowi nie zależnie od rangi. Oczywiście możemy tutaj wymieniać za i przeciw ,które Wredna ma w 100% ,że może sobie zainteresowana osoba odpalić ale również mogę Ci odpowiedzieć ,że możesz sobie wyłączyć i tak w kółko ;)

Jak już pozbyć się to pozbywamy się tego i będzie okej ,lecz może to zostać.

Opublikowano

RMCF usunie to i ja usunę. Moje można zatrzymać a jego nie, więc jeżeli ja bym otrzymał warna to proszę o bana dla RMCF. Tak po za tym nie ma punktu w regulaminie dot. autoplaya ;)

+1

albo jest albo nie i z tym trzeba sie pogodzić a nie płakać

tak samo jestem za wywalenie html bo mi przeszkadza

takie macie argumenty

­

Opublikowano

wredna wcześniej pisała że kokosz ma zamiar to wywalic więc to tylko temat kiedy to odejdzie

autoplay i tak w najblizszym czasie zniknie nie ma co ukrywać

­

Opublikowano

Mi osobiście to nie przeszkadza, ktoś wam każe wchodzić na czyjeś profile? Nie to sio, i tyle :)

Mi podoba się ta opcja, jednak wkurza mnie HTML w profilach paru osób. No ale to tylko moja opinia.

Opublikowano

Najpierw 'cichą edycję', teraz to. Ja pierdole. Kurwa, do reszty wam odjebało. zabierzecie nam wszystko, a sobie dajcie to co możliwe. -.- Gdzie tu równość. Jebać takie coś.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@up, z cichą edycją to i tak nieporozumienie, ale jak ktoś nie umie zorganizować konkursu i napisać porządnego do niego regulaminu to pozdro ;3 ale nie o tym temat.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

omg czytałem na ten temat już w wakacje xD.

Jak dostał warna za autopleja to powinni mu ściągnąć i tyle.

Skoro tamte tematy nic nie zmieniły (a było ich sporo) to ten raczej też cudów nie zdziała.

Niech zostanie jak jest i niech ktoś to zamknie :C.

Opublikowano

Osobiście jestem za zakazaniem używania autoplaya.

Dajemy każdemu userowi możliwość urządzenia swojego profilu wedle uznania (rzecz jasna w granicach regulaminu), ale dla mnie to coś ogranicza komfort użytkowania portalu innym userom.

Temat rzuciłem do decyzji na najwyższym szczeblu. Jak najszybciej podejmiemy wspólną decyzję, potem uregulujemy tą kwestię i poinforumjemy użytkowników. Sam tego dopilnuje ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...