Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

&autoplay=1

Konfitura

autoplay=1  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chcesz zrobi? z autoplayem?

• Wy??czy? na ca?ym forum (WSZYSTKIE RANGI + html)
      17
    • Niech zostanie autoplay, nie przeszkadza mi (dost?pny dla wszystkich)
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Piszę sugestię, aby wycofać kompletnie autoplay'a na MPC albo zezwolić żeby był. Pierwsza sprawa to proszę nie zamykać tematu, gdyż chce aby to się raz na zawsze wyjaśniło.

Pierwszy argument.

Nigdzie w regulaminie o tym nie pisze, że autoplay jest zakazany więc dlaczego kiki dostał warna za autoplaya w O mnie? Nikt nie musi do niego na profil wchodzić, on nie zaprasza nikogo więc to nie halo trochę. Notka, którą Geo zostawił trochę mnie zdziwiła.

1349705621-U485574.jpg

Drugi argument.

Jeśli zdecydowaliście się usuwać autoplaya (którego można wyłączyć (!)) to dlaczego GM/VIP/ELITA/ADMINI mogą mieć autoplaya którego nie można wyłączyć? Przykład: RMCF1902. Ma htmla i denerwuje mnie ta muzyka, więc może troszkę sprawiedliwości?

Wypowiadajcie się i głosujcie w ankiecie.

PS nie przeczytałeś - nie wypowiadaj się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli chodzi o autoplaya, to każdy bez wyjątku powinien zostać pozbawiony takiego przywileju. Są różne gusta, nie każdy ma ochotę słuchać tego co my, a jeżeli chcemy się podzielić z innymi naszymi zamiłowaniami do poszczególnego rodzaju muzyki, możemy wstawić sam link, a zainteresowany sam go sobie odpali.

Opublikowano

Profil powinien być taki jaki właściciel chcę. Zabierzcie nam jeszcze możliwość pisania.. Każe ktoś oglądać profil?

No chyba że zakaz dla wszystkich(GM itp) to tak. Ale jak tylko zwykli użytkownicy to nie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o autoplaya, to każdy bez wyjątku powinien zostać pozbawiony takiego przywileju. Są różne gusta, nie każdy ma ochotę słuchać tego co my, a jeżeli chcemy się podzielić z innymi naszymi zamiłowaniami do poszczególnego rodzaju muzyki, możemy wstawić sam link, a zainteresowany sam go sobie odpali.

Dokładnie, tylko dopóki nie wprowadzicie zakazu będzie tłumaczenie " to nie wchodźcie na profile". "nikt wam nie każe tego słuchać", "jak wam przeszkadza to dajcie pauze" :).

Co do sugestii to zawsze byłem na tak.

Każe ktoś oglądać profil?

HAHAHHA WIEDZIAŁEM.

Opublikowano

Dokładnie, tylko dopóki nie wprowadzicie zakazu będzie tłumaczenie " to nie wchodźcie na profile". "nikt wam nie każe tego słuchać", "jak wam przeszkadza to dajcie pauze" :).

Co do sugestii to zawsze byłem na tak.

Na tak, żeby wywalić? :D

@: Może zostać, ale niech da się to wyłączyć. Kurde. Nawet jeśli ktoś mówi, że ma mobilny internet to zawsze można zapauzować i kliknąć ppm "Zatrzymaj pobieranie"

Opublikowano

w pizdu z tym.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

To jest tylko moje zdanie, by sugestia została zaakceptowana muszą ją poprzeć admini.

Profil powinien być taki jaki właściciel chcę. Zabierzcie nam jeszcze możliwość pisania.. Każe ktoś oglądać profil?

No chyba że zakaz dla wszystkich(GM itp) to tak. Ale jak tylko zwykli użytkownicy to nie.

Mylisz się, nie możesz mieć w profilu tego, czego chcesz. Między innymi masz opisane w regulaminie globalnym, co jest zabronione.

Dodatkowo sugestia dotyczy usunięcia tego przywileju WSZYSTKIM. (autoplaya).

Weteran
Opublikowano

Jestem na TAK ponieważ wnerwia mnie muzyka innych

Ja tutaj sobie słucham swojej nagle odwiedzam profil osoby i tu nagle po słuchawkach daje mi dubstep lub coś innego

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Zawsze można wyłączyć odtwarzanie :) Jestem jednak za żeby autoplay zniknął lecz można było wstawiać normalnie filmiki z yt bez ap:>

Opublikowano

Nie ma co z nimi dyskutować, niech dalej robią z siebie pajaców i egostów. Wywalcie to i po dyskusji.

@Down: To nie mój problem

N/c, nie mam nawet słów, by to opisać.

Opublikowano

wyobraź sobie że gm muszą oglądać profile

Jak nie jest "zgłoszony" profil to po co ma tam wchodzić ? hę ? HĘ ?

http://youtu.be/p5ouv4bBwRI&autoplay=

http://youtu.be/Dn2HdNuUxng&autoplay=

Oj tam przeszkadza wam to ?

Oczywiście że jestem za wyjebaniem tego :)

Nie życzę sobie edytowania moich postów bezpodstawnie.

Nie złamałem żadnego punktu regulaminu to dlaczego to kasujesz ?

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Ale co wy chcecie od tych autoplay hę?. Mi to się bardzo podoba i nawet jak nie lubię np muzyki hip hopu a ktoś ma na profilu więc to mi nie przeszkadza. Daje Pauze i tyle czy to takie KURWA trudne?.Ja jestem Neutral ponieważ mi to się podoba a z drugiej strony ja to bym wyrąbał tylko te HTML bo niektórzy gm mają dziwne muzyki ;d.I zacytuje też tekst jednego użytkownika czy ktoś wam każe zmusza wejście na profilu NO POWIEDZCIE ktoś wam grozi ?.Bo na pewno nie jest tak że ktoś wam każe wejść.Wchodzicie na swoją odpowiedzialność.A jeżeli komuś się nie podoba jakaś muzyka to daje PAUSE i tyle może stracicie 2,2 setnych sekund życia ale chociaż nie będziecie płakać tak jak tu i teraz. Tyle w tym temacie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Przypierdzieliliście się tego autoplaya. Macie problemy, że głowa mała.

Rzeczywiście ciężko sobie zatrzymać ten cholerny filmik (zajmie wam to całe życie).

Jestem za tym, żeby autoplay został.

Opublikowano

RMCF usunie to i ja usunę. Moje można zatrzymać a jego nie, więc jeżeli ja bym otrzymał warna to proszę o bana dla RMCF. Tak po za tym nie ma punktu w regulaminie dot. autoplaya ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Mi tam to jakoś szczególnie nie przeszkadza, ale przyczepiliście się tego i widać nie odpuszczacie.

Jak dla mnie może zostać, ale zróbcie jakiś limit że max można mieć 1 filmik z autoplayem na profilu.

Opublikowano

Oczywiście że trzeba to wywalić ale jak już zakazać to dla wszystkich bez wyjątku (no możesz kokosz będzie wyjątkiem xD)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mi tam to jakoś szczególnie nie przeszkadza, ale przyczepiliście się tego i widać nie odpuszczacie.

Jak dla mnie może zostać, ale zróbcie jakiś limit że max można mieć 1 filmik z autoplayem na profilu.

Mi nie przeszkadza jak można go wyłączyć i jest na górze omnie. Inaczej wywalić to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...