Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dorany czy Latarnia?

SommerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram Lee Sinem to zawsze biorę latarnię ze względu na ucieczkę, dziś grałem rankeda Lee Sinem przeciwko Yorickowi i go zjechałem 10/0 ;C Latarnia mi się bardzo przydaje do ucieczki i do warda darmowego.

Opublikowano

Zamiast 2 doranow, lepiej dozbierac 25 golda i kupic pickaxe'a, przynajmniej mozna cos z tego zlozyc.

A dorany useless na moje na rankedach, jesli nie wyfarmisz sie, to po tobie.

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Zamiast 2 doranow, lepiej dozbierac 25 golda i kupic pickaxe'a, przynajmniej mozna cos z tego zlozyc.

2 dorany dają więcej ale sie nie będe kłócic.

Opublikowano

Ta jak grasz na topie to po co ci pickaxe skoro nie bd potrzebowal IE. 2x doran=30dmg + 6% lifesteal +120 czy tam 160hp a pickaxe=25dmg. Więc sie nie opłaca. A latarnia moze i drozsza ale lepsza bo 23dmg 12lifesteal i pancerz oraz ward.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...