Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awatar Championship Riven!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uspokój się, co? Kolega wyżej normalnie do Ciebie pisze, że jak nie potrafisz udzielić odpowiedzi, to nie pisz głupich postów, a ty wyskakujesz z gębą jak uwiązany pies...

@Top: Ma ktoś dokładne info jak to z tym rozdawaniem ikony? Tylko dla rankingowców, czy wszyscy, którzy ogólnie grali sobie podczas S2?

lol masz cos z glowa? dostanie kazdy kto wpisal kod -.-

Czwarte konto na MPC Forum :) Będzie kolejne 100%? :)

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widzę, że to gówno prawda z tym jakimś ip boostem

Bo to wcale nie tak że IP boost miał być w weekend a jest dopiero piątek

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Otrzymaliśmy informację, według której avatar otrzyma każdy, kto uczestniczył w rozgrywkach sezonu Drugiego. Decyzja jest spowodowana problemami ze stroną, za pośrednictwem której można było otrzymać dany avatar.

"Due to the fact that the servers are crashing and the finals are now over, instead of breaking our store and sending everybody on a 502 error hunt with a redeem code we're just going to give everybody who participated in season 2 the riven icon."

Wpisałem kod . Co mam zrobić zeby dostać avatar bo już nie wiem . Koledzy już mają a ja nie mam.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Dlaczego nikt nie napisał wczesniej np jakiegos tematu ze te wczesniejsze byly złe ;/ Myślałem, ze będę mięc fajnego avka a tu się okazuje ze go nie ma -.-

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...