Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awatar Championship Riven!

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie tak - ale wczesniej jak wpisywales byle co to i tak wychodzilo "thank you"

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To na jaka cholere mi avatar riven ??

jak nie chcesz to nikt ci nie każe odbierać, co za idiotów w tym necie idzie spotkać to ludzkie pojęcie przechodzi...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Pytacie się tysiąc razy, czy dostaniecie, kiedy, o co chodzi z tym "Thank You". Odpowiedź jest bardzo, ale to bardzo prosta i każda osoba choć trochę myśląca sama sobie odpowie: Skąd do jasnej cholery mamy to wiedzieć? Nie pracujemy w zespole Riot i nie wiemy takich rzeczy. Jest napisane, że trzeba czekać, to poczekajcie. Avatar i tak wam nie da +1000 do elo, darmowych skinów czy innych dupereli, więc przestańcie już o to pytać i zaopatrzcie się w cierpliwość -.-.

7m9a.png

Opublikowano

za tydzień pewnie dostaniecie.

być może, pozostaje tylko czekać :) może to spóźniony żart na prima aprillis od riotu i nie będzie żadnego avka, ale za to każdemu kto wypełnił formularz obniżą elo o 200

Gold Member

nvm

Opublikowano

Masz to gdzieś napisane ?? Czy info z dup...

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/11gvbl/riven_skin_riven_icon_double_ip_boosts_s2_ends/

Z dupy to co najwyżej Twoja stara może być.

@down

Nie ciesz mordy yogi, Ty będziesz następny.

/ochłoń

A czy ktoś spina dupę? Nie, więc nie ma po co.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jak wchodze na tą strone to pisze że akcja jest juz zakończona ...

Udało mi sie wpisac ten kod 6 cyfroey jakis : 523722 coś tak a ten nie zdązyłem : K59I-NLM9-PPI4-2VLE-TT3F-VDL8

czym sie różnią dwa kody ?

Opublikowano

No tak UP@ Ale strona juz nie działa coś :P pisze tak

Sorry, the offer you tried to access has ended.

Don't miss the next one, Like us:

Dobrze ze zdązyłem na 1 konto :P

Opublikowano

Ja nie mogę wtf?!

Czytaj komentarze wyżej ,nawet ta sama strona ,to takie trudne ?

Jak masz taki problem z udzieleniem odpowiedzi to cie o nią nie prosze kolega Miksterek jakoś potrafił odpowiedziec bez żadnych zbednych komentarzy

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Nie musicie uzupełniać tego. Riot poinformowało, że "Każdy, kto wziął udział w rozgrywkach drugiego sezonu, otrzyma avatar" ze względu na problemy ze stroną do aktywacji. Nie wiem tylko, czy tyczy się to wszystkich gier, czy tylko rankedów.

7m9a.png

Opublikowano

Jak masz taki problem z udzieleniem odpowiedzi to cie o nią nie prosze kolega Miksterek jakoś potrafił odpowiedziec bez żadnych zbednych komentarzy

Wypierdalaj

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Wypierdalaj

Uspokój się, co? Kolega wyżej normalnie do Ciebie pisze, że jak nie potrafisz udzielić odpowiedzi, to nie pisz głupich postów, a ty wyskakujesz z gębą jak uwiązany pies...

@Top: Ma ktoś dokładne info jak to z tym rozdawaniem ikony? Tylko dla rankingowców, czy wszyscy, którzy ogólnie grali sobie podczas S2?

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...