Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][WL][LifeMC][Survival][10sl]Serwer Rodzinny 1.3.2

CLK

Rodzinny  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? ten serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: RiseAganist

Staż w Minecraft: 3 lata

Premium : TAK

Youtube: Konto mam filmy nagrane na Kompie tylko prędkość internetu nie pozwala nie wrzucanie ich :D

Coś o sobie: Lubie Poznawać nowych ludzi , gram w siatkówke , uwielbiam jezdzic na rowerze

Wybieram taki typ serwera, ponieważ: zawsze chciałem zagrać na serwerze tego typu a wiekszasc jest dla youtuberow wiec nie ma jak ( czemu pisałem wyżej ) ten serwer wyroznia sie od wszytskich innych tego tupy serwerow , przyjmnie gra sie gdy mozna z kims pogadac , pośmiać itd itp ..:D

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: CampeR_Thc

Staż w Minecraft: Od wersji beta 1.2

Premium[TAK/NIE] Yes of course

Skype[TAK/NIE] Yes (camper.pro2)

Youtube[TAK/NIE] Yes (jin9944)

Coś o sobie: Jestem ogarnięty, pozytywnie pierdo... trenuje akrobatykę and breakdance, a w wolnych chwilach pogrywam właśnie w Minecrafta :)

Wybieram taki typ serwera, ponieważ... hmm ponieważ wszystkie serwery FB itp. są wg. mnie do bani! niczym dosłownie niczym się nie różnią, oczywiście można tam pograć ale się po paru dniach nudzą, a myślę że taki typ serwera przypadnie mi do gustu i pogram tutaj naprawdę długo :)

Opublikowano

Nick:

Staż w Minecraft: od 1.7.2

Premium

[TAK/NIE] tak

[TAK/NIE] tak

Youtube

[TAK/NIE] tak

Coś o sobie: "baldzo duzo glam"

Wybieram taki typ serwera, ponieważ nie jestem taki sławny na yt, żeby się dostać na prawdziwą.

Opublikowano

Nick:Angell19

Staż w Minecraft:1rok 6 miesiecy

PremumTAK

SkypeTAK

YoutubeTAK

Coś o sobie:Lubię pilke nożną

Wybieram taki typ serwera, ponieważ:Bo szukam ogarnietych ludzi i wogole zero grifow

Opublikowano

Nick: Gatoo130

Staż w Minecraft: około 2 lat

Premium Nie

Skype Tak

Youtube Tak

Coś o sobie: Lubię grać w minecrafta i w piłkę nożną. Interesuje się informatyką.

Wybieram taki typ serwera, ponieważ: Szukam serwera z tym pluginem, który nie padnie po tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...