Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Taxi ?

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Polak nie lepszy jak sie trafi jakies dziecko(lecz wiekszosc to na luzie ci taxi zrobi).. Do niemcow mozna chodzic bo wiekszosc jest zaprzyjazniona z nami(czyt. polakami) i da sie latwo z nimi dogadac. przynajmiej ja takie doswiadczenia mialem.

sygna1o.jpg

Opublikowano

W swojej karierze silka spotkałem sporo brazylów, teraz sobie z nimi gadam przez skype po ang.

Ale 3/4 z nich to "ścierwa" a rasistą nie jestem.

Najlepiej wbijać do pt jak jest 6/8 / 5/8 coś takiego bo wiadomo że nie wywali :D

b577e893e102f.png

Opublikowano
Dla tego nie chodzi się na taxi do turasów, brazylijczyków, hiszpanów i niemców.

Zazwyczaj 3/4 taxi jest robione przez "turasów". Za dużego wyboru nigdy niema. Najlpesze taxito własnie jest od hlvlowych niemców. Biorą kase za taxi i afk aż sie czas skończy.

76561198001815076.png
Opublikowano
Dla tego nie chodzi się na taxi do turasów, brazylijczyków, hiszpanów i niemców.

... chyba polakow. Polacy - najwieksze gowno w silkroad... Na silku kazdy global o scammie na taxi jest o polaku^^ Przynnajmniej na zeusie teraz tak jst...

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

Pozwole Sobie Umiescic gdzie taxowac sie :)

1-10 Chakji

10-17 Megalopy

17-27 Ongi

27-40 Buwmangi

40-50 Penony

50-66 Cave

66-80 Taklamakan :)

80-83 Antilope można :)

Pozwalam na umieszczenie w poradniku :)

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Gratuluje... 83lvl bedzie na antylopach taxowany?... szybciej mu wyjdzie samemu tam expic

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to jedyne taxi na high lvl robione na większą skale to taxi wing tribe attacker/chaser na 85/87 lvl

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

I dlatego taxi jest oplacalne do 76lvla...

z gury dzienki

Opublikowano

na wyższym lvl-u można się też dogadać z postaciami full STR . Ostatnio widziałem jak robił gość taxi na mobach 93 lvl w cave rogue/cler 100 lvl FF . Czyli można się maksymalnie podlevelować do 91 lvl-u na taxi a potem np. na mobkach lvl 95 expić w party z 100 lvl-em a najlepiej dwoma ; ) tak na dobrą sprawę , to 2 rogue na 100 lvl clericów FF może zrobić ładne taxi na mokach nawet lvl 95/96 . Wtedy można się taxować do lvl 94/95 . Potem albo samemu expić albo puścić lvl 100 żeby też expił .

Trochę poplątałem , ale ogólnie STR-y szczególnie chińskie w armorze nie padają na mobkach phy . Więc teoretycznie bower STR może taxować na mobkach lvl 98 xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
z tego co mi wiadomo to jedyne taxi na high lvl robione na większą skale to taxi wing tribe attacker/chaser na 85/87 lvl

Można tez spróbować w China Tomb czy jak to się tam pisze (nie wiem, dawno na globalu grałem), tyle, że tam np. taxujący wiz może nie ustać.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
na wyższym lvl-u można się też dogadać z postaciami full STR . Ostatnio widziałem jak robił gość taxi na mobach 93 lvl w cave rogue/cler 100 lvl FF . Czyli można się maksymalnie podlevelować do 91 lvl-u na taxi a potem np. na mobkach lvl 95 expić w party z 100 lvl-em a najlepiej dwoma ; ) tak na dobrą sprawę , to 2 rogue na 100 lvl clericów FF może zrobić ładne taxi na mokach nawet lvl 95/96 . Wtedy można się taxować do lvl 94/95 . Potem albo samemu expić albo puścić lvl 100 żeby też expił .

Trochę poplątałem , ale ogólnie STR-y szczególnie chińskie w armorze nie padają na mobkach phy . Więc teoretycznie bower STR może taxować na mobkach lvl 98 xD

Taa tylko ze któreś moby potem w cave walą mag i do tego debuffy na mag def :P

Jesli chodzi o Euro postacjew to sprawa jest ułatwiona 90/92 lvl i euro party na 99 mobkach.

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter , Skoro to forum o czitach to przydstawiłem tą sprawę pod taxi na bocie ; ) wiadomo , że w party jest szybciej , ale nie każdy ma czas ^^

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...