Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimnazjum - zmiana szkoły .. ?

Charon =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powidz ze ciebie bija, smieja sie ciagle. Nie mow kto i popros aby zmienili tobie szkole. Albo ze koledzy chodza do tamtej szkoly

nom, wiekszosc kolegow chodzi do gim 3(do tego gdzie chce isc)...

w tej szkole( gim 2) nie przypada mi ogolnie cala szkola i nauczyciele ... tylko nie wiem jak powiedziec dyrektorowi szkoly gdzie chce sie przeniesc..

chce sie przeniesc dlatego, ze nauczyciele się sie na mnie uwzieli i szkola mi nie przypada.. i w tamtej szkole mam wiecej znajomych( o wiele wiecej ;] )

tylko boje sie, ze mama sie nie zgodzi przepisac mnie tam.. ale jak sie nie zgodzi to w tej szkole po mnie będzie -,-

JAK NAMÓWIĆ rodziców, żeby mnie przenieśli do innej szkoły?

dodam, ze niektórzy nauczyciele mnie strasznie nie lubią/ignorują na lekcjach i się na mnie uwzięli .. i szkoła mi z deka nie przypada... mam tu trochę mało znajomych.

a tam mam od groma..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Idiesz do sekretarki i mówisz o co chodzi, ona mówi co musisz zrobić. Babka Ci wszystko wytłumaczy, za to jej płacą.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Idiesz do sekretarki i mówisz o co chodzi, ona mówi co musisz zrobić. Babka Ci wszystko wytłumaczy, za to jej płacą.

ale ide do sekretarki(sekretariatu?) do mojej obecnej szkoły czy do tej szkoły gdzie chcę się przenieść ?

no i jak namówić rodziców na to ;0 ?

dodam, ze niektórzy nauczyciele mnie strasznie nie lubią/ignorują na lekcjach i się na mnie uwzięli .. i szkoła mi z deka nie przypada... mam tu trochę mało znajomych.

a tam mam od groma..

@EDIT

jakie ,,argumenty'' mam ułożyć, żeby rodzicie się zgodzili??

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

w tej szkole( gim 2) nie przypada mi ogolnie cala szkola i nauczyciele ... tylko nie wiem jak powiedziec dyrektorowi szkoly gdzie chce sie przeniesc..

chce sie przeniesc dlatego, ze nauczyciele się sie na mnie uwzieli i szkola mi nie przypada.. i w tamtej szkole mam wiecej znajomych( o wiele wiecej ;] )

tylko boje sie, ze mama sie nie zgodzi przepisac mnie tam.. ale jak sie nie zgodzi to w tej szkole po mnie będzie -,-

a tam mam od groma..

Czekaj czekaj jesteś teraz w 2klasie i chcesz przenieść się do 3?

Nie ma takiej opcji :)

Opublikowano

chce sie przeniesc dlatego, ze nauczyciele się sie na mnie uwzieli i szkola mi nie przypada.. i w tamtej szkole mam wiecej znajomych( o wiele wiecej ;]

a tam mam od groma..

ja pierdole człowieku jak mogą się na ciebie 'uwzięli" co to za słowo po prostu nie siedź tyle na tym MPC i zacznij sie uczyć a jeśli faktycznie nauczyciel jest na ciebie hardy to dlatego, że sie nie uczysz tylko napierdalasz pisząc posty nie licz na to, ze jak w drugiej szkole znów będziesz napierdalał na mpc forum i nie będziesz sie uczył to nauczyciele sie w końcu nie wezna za ciebie też tak, niektórzy nauczycile są tacy nie uczysz sie dowidzenia pała

jak ci sie szkoła sie nie przyda mpc cie nie utrzyma ?

do tematu po prostu idziesz do dyrektora tej dwójki i mówisz mu dlaczego a ona jeśli ma miejsce bierze Cie, ewentualnie rozjeb cos w szkole i masz przeniesienie

a co do tego co tu mają rodzice to ty sie uczysz nie oni i ty raczej decydujesz, gdzie chcesz sie uczyć jeśli taki rodzic sie nie zgodzi to dziwne

nie uciekaj od problemów zmiana szkoly, jeśli siedzisz tyle czasu na MPC nic nie zmieni i sie nie uczysz pomyśl z tym odnośnie MPC i czasu na nim i ilości czasu na naukę niż nad u wziętymi nauczycielami

Opublikowano

Nie sedze tyle czasu na MPC..

pomoze mi ktos ułożyc dobre argumenty ? dodam że:

chce sie przeniesc dlatego, ze nauczyciele się sie na mnie uwzieli i szkola mi nie przypada.. i w tamtej szkole mam wiecej znajomych( o wiele wiecej ;]

jakies argumenty z zdaniem powyzej..

Opublikowano

Nie wiem powiedz ze cie tempia wszyscy ze nikt cie nie lubi albo cos :D

btw. Podkrapackie? tak z ciekawosci.

Yo!

Opublikowano

Nie wiem powiedz ze cie tempia wszyscy ze nikt cie nie lubi albo cos :D

btw. Podkrapackie? tak z ciekawosci.

nikt mnie nie tepi ;p spokojnie...

btw. Pomorskie ;]

chce nawiazac argumenty z tym:

Opublikowano

Normalka ze nikt cie nie tępi*(sorry za błąd przedtem). Rodzicom nagadaj może zrobi im sie żal i przepiszą. Do tego powiedz to co teraz napisales (chce sie przeniesc dlatego, ze nauczyciele się sie na mnie uwzieli i szkola mi nie przypada.. i w tamtej szkole mam wiecej znajomych( o wiele wiecej ;])

ja lece nara.

Yo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...