Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem OnLive (Będę wdzięczny za odpowiedź :D)

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy spróbuję się zalogować do OnLive, to wszystko jest spoko, dopiero po 10-15 sekundach wyskakuje takie coś:

Your connection speed to the internet is not sufficient to provide good video quality.

Z tego co widzę wyskakuje że mam za słaby internet.

Mam internet 3Mb's tak jak jest zalecane na stronie producenta!

Proszę pomocy!

Opublikowano

widocznie dla strony nie masz i nie spełniasz wymagań

Dzięki, ale może jest jakiś sposób żeby to odpalić?

P.S.

Zapomniałem dodać że używałem OnLive na Androidzie i bez zarzutów!

O co tu chodzi?!

Opublikowano

Masz za słabą prędkość łącza pewnie. Do grania w chmurze trzeba mieć minimum 6mb/s

Spójrz UP!

Napisałem że na telefonie bez zarzutów, to powinien być jakiś sposób na odpalenie tego programu na komputerze.

Opublikowano

Spójrz UP!

Napisałem że na telefonie bez zarzutów, to powinien być jakiś sposób na odpalenie tego programu na komputerze.

BEZ DOBREGO ŁĄCZA GÓWNO ZROBISZ NAJWYŻEJ!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

BEZ DOBREGO ŁĄCZA GÓWNO ZROBISZ NAJWYŻEJ!

Przyśpieszyłem łącze do 10 mb, i wyskakuje to samo. Proszę o pomoc

@refresh

Opublikowano

Jakim cudem przyśpieszyłeś sobie łącze?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Sprawdz czy nic nie dziala w tle i nie korzysta z internetu, najlepsziej wylacz wszystkie mozliwe procesy procz podstawowych.

@UP

To jest wlasnie magia internetu, uzytkownik chce dowiedziec sie wszystkich mozliwych opcji bez wydawania pieniedzy.

Nie nic nie korzysta z internetu, a ten @UP nie wiesz chyba co to jest przyśpieszenie internetu. (Musiałem wykupić lepszy internet...)

Opublikowano

to w takim razie zrob test, uruchom komputer i niech sobie chodzi i wtedy uruchom onlive na urzadzeniu z androidem. Jesli bedzie problem z polaczeniem to cos na komputerze korzysta z internetu, jesli nie bedzie problemow z polaczeniem to aplikacja na komputerze jest feralna.

Opublikowano

http://www.speedtest.pl/test/59191367

Test internetu. Zaraz zainstaluję na telefonie, i zobaczymy.

to w takim razie zrob test, uruchom komputer i niech sobie chodzi i wtedy uruchom onlive na urzadzeniu z androidem. Jesli bedzie problem z polaczeniem to cos na komputerze korzysta z internetu, jesli nie bedzie problemow z polaczeniem to aplikacja na komputerze jest feralna.

Onlive na androidzie działa bez problemu... WTF?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...