Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Anime w dziale

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No temat już nie ruszany masę czasu a nowe anime przybywają, stare się kończą.

Głosujcie na VastoLords nowy kandydat moderatora działu, lista wyborcza nr 1 miejsce pierwsze, nowa przyszłość nowe jutro xD

http://prntscr.com/23tn4j

Tu dla ciebie moderator

A tak na poważnie

Czy ta lista jest komuś potrzebna ?

Nikt tu nie zagląda ani nikt tego nie aktualizuje, a szukajka na forum działa, więc zawsze można się upewnić przed założeniem tematu

s2c77Oa.png

Opublikowano

http://prntscr.com/23tn4j

Tu dla ciebie moderator

A tak na poważnie

Czy ta lista jest komuś potrzebna ?

Nikt tu nie zagląda ani nikt tego nie aktualizuje, a szukajka na forum działa, więc zawsze można się upewnić przed założeniem tematu

Też prawda ten temat jest mocno zbędny, anime jakie jest każdy wie a jak ktoś będzie szukał listy to na pewno nie na mpc xD

Do tego taki temat trzeba często aktualizować.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Macie racje, ten temat nie jest aż taki potrzebny, chociaż lepiej, żeby były spisane anime z linkiem do tematu z dyskusją, ale jak już ma być taki temat to powinien być aktualizowany

finalrender.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę, że temat nadal nie jest ruszony. Podobnie jak poprzednicy proponuję albo go zaktualizować albo odpiąć.

Ta druga opcja moim zdaniem byłaby lepsza bo wątpię by znalazł się jakiś ochotnik do aktualizacji go.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Asp się opierdala nic nie robi a porządni ludzie jak ja czekają na takie stanowisko xDDD

Temat jak dla mnie albo do powierzenia komuś innemu albo do kosza bo nic z tego nie będzie a dużo anime nie ma.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Asp się opierdala nic nie robi a porządni ludzie jak ja czekają na takie stanowisko xDDD

Temat jak dla mnie albo do powierzenia komuś innemu albo do kosza bo nic z tego nie będzie a dużo anime nie ma.

Opierdala to się cvs, któremu kij wie dlaczego przywrócili moda.

Nadal uważam, że temat jest niepotrzebny i należy go wywalić.

s2c77Oa.png

Opublikowano

up a co w tym trudnego ? :D

jakby kogoś szukali to ja mogę się tym zająć :)

Teoretycznie nic ale każdemu po jakimś czasie się znudzi aktualizowanie go. Nie ma innej opcji.

Zresztą jest na forum szukajka i zawsze można z niej skorzystać więc temat moim zdaniem jest zbędny i tylko zamieszanie wprowadza.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...