Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Server 24/7

lagri

Plemionka v1? v2?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która wersja ci si? bardziej podoba?a???

• v2 - Aktualna
      13
    • v1 - Poprzednia
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może byś coś zrobił z zagrodami bo teraz bardziej od szlachty groźna jest katapulta.

Wyjaśniam: Mamy zagrodę na poziomie 30.

Wysyłamy katapulty niszczymy komuś do poziomu 1 i KONIEC WIOSKI! Bo jest za dużo ludzi w wiosce a zagrody nie zbudujemy.

Zmień coś z tym bo to jest durne trochę

LOL

Opublikowano

THX za prezentację.

Wezmę to pod uwagę przy naborze na adm.

Które serwy? bo te zagrody naprawiałem ale później dodawałem serwy itp więc może gdzieś opuściłem :P.

banner.png

Opublikowano

kozak server kozak ludzie ,a lagri ogarnięty :) Dalej Dalej - Rejestrować się ZAPRASZAMY! :) Recenzja : 9,5/10. Czemu 9.5 ? Bo mało ludzi ,ale wierze że wspólnie damy rade to zmienić.

ots.png

Opublikowano

Uuuu widzę że chyba bd trzeba kupić znów vps tylko szkoda że nikt nie wspomagał mnie z opłacaniem :/ nawet tak jak Adi napisał każdy by wysłał po te marne 1.23 i by było na opłatę. Niedługo kupię serwa i wam odpalę :P

banner.png

Opublikowano

Tylko proszę będę składać się na ten serwer ile tylko mogę ale zróbcie wioski barby i koczownicze na maxa , zagroda niech będzie normalna czyli 24 k , zróbcie ze prawie na wszystkich kontynentach są już wioski i ostatnia prośba o która się pytalem admina z świata 7 jak byscie się postarali dodać globalną mapke taka jak na normalnych plemionach dziękuje za uwagę xD

A tani host można kupic tutaj jak się nie myle na linuxa taniocha

www.biznes-host.pl jakoś tak

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...