Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Server 24/7

lagri

Plemionka v1? v2?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która wersja ci si? bardziej podoba?a???

• v2 - Aktualna
      13
    • v1 - Poprzednia
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jaki serwer? o.O

No a jaki był serwer 4 co zaraz opublikowałeś ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ale te boty są upierdliwe masakra...

boxer to też bot... wtf?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Po 1 ja nie gram tylko robie serwy -.-.

Po 2 są konta które mają bota i to jest po to aby było z kim rywalizować.

banner.png

Opublikowano

Niema sensu grać na boty bez kitu... 60 ataków na mnie cisnie co chwile

http://scr.hu/0yu9/s07za

ja botem nie jestem żeby ciągle deffa klikać, przejmują wioski po 200 pika czy miecza ale to mało ważne żenujące jest ciągłe bronienie się przed botem bo on nigdy nie odpuści, nie widze sensu grać

Opublikowano

była by mozliwość zwiększenia spichlerza na swiecie 7

bo teraz aktualnie to zrobienie woja zajmuje duzo czasu

jak by był podniesiony spichlerz z 4mln na 15mln lub 20mln to by było wtedy dobrze

i wtedy można by było potroić cene monet żeby za duzo nie wybijać

Opublikowano

Niema sensu grać na boty bez kitu... 60 ataków na mnie cisnie co chwile

http://scr.hu/0yu9/s07za

ja botem nie jestem żeby ciągle deffa klikać, przejmują wioski po 200 pika czy miecza ale to mało ważne żenujące jest ciągłe bronienie się przed botem bo on nigdy nie odpuści, nie widze sensu grać

To Zapraszam na pierwszy swiat tam nie przejmiesz 200 wiosek w tak krotkim czasie i wiekszy spokoj.

narutot.png
Opublikowano

masz trochę czasu na rozbudowę chwilowa ochrona jak jesteś dobry i masz czas na speedzie to masz szansę na s1 - s3 masz szansę.

banner.png

Opublikowano

Śmiało dawaj na s7

Opublikowano

grałem na świecie 1, koleś jeszcze do tej pory ma ochronę początkową w wioskach po 10 tysięcy każdego typu wojska + 100 szlachty i przejął wszystkich graczy na świecie...

dziękuję za taką grę:)

Opublikowano

No wiem, wiem bo akurat jestem z Tobą w pełnieniu ale świat 1 to nieporozumienie, rozwijasz się 3 dni żeby jakiś koles wszedł i przejął ci wioskę w 10 sekund bo ma czity i 10 tysięcy każdego wojska a on sam ma jeszcze ochronę początkowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...