Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FriendMt2 [Hamachi]

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyslowy56 : ja do was nic nie mam widze ze udzielacie sie na forum i w grze jest git... Tylko postawa GA mi sie nie podoba, wiem o tym ze sie staracie bo nie jest latwo postawic serva ale ja potrzebuje konkretnych wiadomosci bez sciemy kiedy ON itd a nie wlaczania na 10 min i off tracicie tylko ludzi do gry... :/

Wlaczamy na 10minut bo testujemy czy sie udalo odbugowac.Nie bylo napisane ze serw ON.
Opublikowano

Kurwa ogarnąć. Po co wam info od GA? Jak on jest tylko hosterem, a całym MySQL zajmują się Pomysłowy i Activated. Oni się udzielają na forum, więc do czego sapy?

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

SoiThe no wiesz ale to od niego zalezy kiedy on, a i ciekawi mnie jedno, a mianowicie gdzie sa godz. otwarcia w prezce bo ja chyba slepy jestem albo nie wiem , lub faktycznie ich nie ma ustalonych . ; >

jakie posty nabijam ;c pisze tylko to co mysle... ; <

Opublikowano

Fajnie by bylo gdybyscie go dzis wlaczyli jeszcze tak na 2h ;d mam ochote pograc zrelaksowac sie w srodku tygodnia... Bo server jest fajnie zrobiony ale jeszcze nie dopracowany :/

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

SoiThe no wiesz ale to od niego zalezy kiedy on, a i ciekawi mnie jedno, a mianowicie gdzie sa godz. otwarcia w prezce bo ja chyba slepy jestem albo nie wiem , lub faktycznie ich nie ma ustalonych . ; >

jakie posty nabijam ;c pisze tylko to co mysle... ; <

Serwer jest otwarty w godzinach :

Dni robocze ( pn - pt ) - Od 15 do 23-24

Soboty i niedziele od 8 do 24.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomyslowy56 : ja do was nic nie mam widze ze udzielacie sie na forum i w grze jest git... Tylko postawa GA mi sie nie podoba, wiem o tym ze sie staracie bo nie jest latwo postawic serva ale ja potrzebuje konkretnych wiadomosci bez sciemy kiedy ON itd a nie wlaczania na 10 min i off tracicie tylko ludzi do gry... :/

wybacz kolego ale sa pewne nie scislosci ... nie jestem w domu .. maniek ma dostep do mojego kompa i to on decyduje czy on czy off jak szedlem to widzialm jak naprawia wic pozdro .p

s jestem na tablecie wic sora za orto

1382793664-U576448.png

Opublikowano

domen13 jak chcesz tak bardzo serwa to postaw swojego i będziesz sobie go otwierał kiedy tylko zachcesz. Zobaczysz jakie to jest denerwujące jak człowiek twojego pokroju spamuje w temacie i wnerwia ludzi.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że mój ostatni post jest dla niektórych niezrozumiały, lecz nie wiem jak to jest mieć własny serwer i nie znam problemów, więc nie piszcie, że nabijam posty bo mi to nie jest potrzebne.

sig--YXJOa0lvdXlCRy9La3NjSnZuanhZMVFnSEh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...