Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FriendMt2 [Hamachi]

Dingox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem pograć ale strona nie działa administracja nie odpisuje na hamachi 0 info więc podziękuje za serwer elo

• Odpowiedzi 436
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedzcie mi po co sie wgl wzieliscie za tego serva jak on ciagle jest off i nie mozecie go dalej ogarnac ludzi moze by gralo pare gdyby nie te offki przez to odpadali gracze, tylko psujecie ludzia humor juz nie wytrzymalem i musialem to napisac a ty GA calkowity nie ogar wgl nikomu chyba jeszcze nie odpowiedziales na hamachi przez to musimy spamic tutaj. Wez cos ze soba zrob albo usun serva jak nie masz czasu na niego...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Powiedzcie mi po co sie wgl wzieliscie za tego serva jak on ciagle jest off i nie mozecie go dalej ogarnac ludzi moze by gralo pare gdyby nie te offki przez to odpadali gracze, tylko psujecie ludzia humor juz nie wytrzymalem i musialem to napisac a ty GA calkowity nie ogar wgl nikomu chyba jeszcze nie odpowiedziales na hamachi przez to musimy spamic tutaj. Wez cos ze soba zrob albo usun serva jak nie masz czasu na niego...

Nie o to chodzi ze nie mamy czasu caly czas siedzimy nad tym bo sie zbugowy hanlarze.jak wgralismy nowe mob proto to sie znow cos zjebb...
Opublikowano

Pomyslowy56 : ja do was nic nie mam widze ze udzielacie sie na forum i w grze jest git... Tylko postawa GA mi sie nie podoba, wiem o tym ze sie staracie bo nie jest latwo postawic serva ale ja potrzebuje konkretnych wiadomosci bez sciemy kiedy ON itd a nie wlaczania na 10 min i off tracicie tylko ludzi do gry... :/

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...