Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.4.5]Pliki Serwerowe by DawidHard [FB][S][V2.5][Beta Build!]

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały śmieszny problem jak sie saveuje world bo wpisuje /save - nic /save all - nic /save world - tez nic...

prosiłbym o szybką odp.

1348687386-U377457.png

Opublikowano

Powiem tak. Pliku super, ale mam kilka problemów :D Po pierwsze normalni gracze nie dostają kasy np za jobsa ! I nie mogą wpisać /money ?! Jakieś rozwiązanie ?

Opublikowano

Powiem tak. Pliku super, ale mam kilka problemów :D Po pierwsze normalni gracze nie dostają kasy np za jobsa ! I nie mogą wpisać /money ?! Jakieś rozwiązanie ?

Pomożesz ?

PS : Da się na tych plikach zrobić sklep ( adminshop ) bez skrzyni ?!

Opublikowano

@up Jest już ten plugin dodany

Mam mały śmieszny problem jak sie saveuje world bo wpisuje /save - nic /save all - nic /save world - tez nic...

prosiłbym o szybką odp.

Musisz wpisać //save, ale nie jestem w 100% pewny

Hmm mam pytanie czy OtherDrops dziala w 100%?

Tak, powinien działać poprawnie.

i dla graczy nie działa /money ?!

Dzięki działki działają , jeszcze jedno pytanie :D Dlaczego jeśli biorę Jobsa i kopie nie leci mi kasa ?

Wszystko postaram się naprawić w najbliższym czasie, wiem w czym tkwi problem.

Żeby /money działało musicie dopisać do uprawnień gracza te uprawnienia:

essentials.balance

essentials.balancetop

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

I jak tam naprawa . Jeszcze jedno pytanko na jakim hostingu postawić serwer, aby wszystko ładnie działało na twoich plikach ?

Opublikowano

I jak tam naprawa . Jeszcze jedno pytanko na jakim hostingu postawić serwer, aby wszystko ładnie działało na twoich plikach ?

ja tam mam na ownserwer i wszystko pięknie działa

DawidHard mam problem bo gdy gracze grają na serwerze to co jakiś czas serwer sam ich wyżuca a im nic nie pisze tylko tak jakby wyszli z gry

b_560_95_1.png

Opublikowano

@F5

@up a odwdzięczysz się Lajkiem ?

ja tam mam na ownserwer i wszystko pięknie działa

DawidHard mam problem bo gdy gracze grają na serwerze to co jakiś czas serwer sam ich wyżuca a im nic nie pisze tylko tak jakby wyszli z gry

U mnie jest tak samo, nie wiem co to powoduje.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

Pliki fajne, ale mam problem... Dlaczego nie zapisuje mi się mapa? jest jakas komenda na zapis czy co?

Reszta okej. Jak bys mogl, pomoz. :P

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam parę błędów oto one : Gram adminem wszystko jes super fajnie, gdy inny gracz wbija na serwer nie może wpisać komendy /kit start , nie działa mu też /money ?

Gdy dam komuś Vipa on nie może wpisać /kit vip pisze że nie ma do tego prawa a w permissions jest !? Co mam zrobić ?

19508939680004259074.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...