Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Dragi dodane przy następnym patchu !

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

I o to chodzi. Pathe były, a dragu nie ma.

@top

Czekam i czekam jak nie tylko ja, mam nadzieje, że nie oszukają znów nas.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

up@

"Oszukają" jak pisałem wszystko może się zdarzyć EA nigdy nie oszukuję ^^

Opublikowano

Ej no a ty się dziwisz, że dragów nie dają ..

Jak ci non stop autka dodają np takiego tego kosmitę co mają dodać .. X.x

Opublikowano

Patch dodał dwa nowe wózki:

Nissan 370Z Roadster Tuned

1000px-Di-2TP3.jpg

Audi 5.2 R8 LMS Ultra

Nfsw0212.jpg

Nfsw23013.jpg

Nie robię nowego tematu bo nie ma sensu, nie są to wózki, które są jakąś szczególną sensacją.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@Pb

Wiesz przecież, że zrobienie i dodanie autka to jest nie krótko i nie za długo.

Ale zrobić drugą część mapy?!

Napewno zajmie im to trochę czasu albo to już zrobili i w następnym patchu dodadzą.

Edit@

up@

Ja to już widziałem .jak i to:

CHRYSLER_HEMI_300C_SRT8_BLUE-730x389.jpg

Chrysler HEMI 300C SRT-8 pierwotnie do Need for Speed World trafił w wersji „Moloch”, ale teraz u Dilera znajdziecie podstawową wersję, abyście mogli go dowolnie tuningować.

300C SRT-8 został zaprezentowany światu w 2004 roku podczas Konkursu Elegancji w Pebble Beach i różni się trochę od podstawowej wersji 300C. Najważniejszą różnicą jest jego silnik Hemi o pojemności 6,1 l i mocy 425 KM! To w zupełności wystarcza, aby uciec przed każdym pościgiem lub wyprzedzić znajomego na torze. Jest wielki, potężny i już dziś powinien znaleźć się w Twoim garażu!

Opublikowano

@up

Chrysler był dodany już wcześniej...przed wczorajszym patchem..

Patch dodał dwa nowe wózki:

Nissan 370Z Roadster Tuned

1000px-Di-2TP3.jpg

Audi 5.2 R8 LMS Ultra

Nfsw0212.jpg

Nfsw23013.jpg

Nie robię nowego tematu bo nie ma sensu, nie są to wózki, które są jakąś szczególną sensacją.

Zajebiście wygląda 370z, a co do R8 to juz z innego forum wiedziałem wcześniej...

Jak się hud wyłączało bo po tygodniu juz zapomniałem xD ??

Down:

Jakie problemy ??

Opublikowano

Pb ale masz problemy..

Tego chrysler mam a ten nissan będzie też mój w sumie thx za info.

Opublikowano

Ja sądzę, że jeśli ktoś mówi "następny patch" to będzie to NASTĘPNY PATCH, czyli coś co obtrąbią i ogłoszą. I to kilkanaście dni, a może i kilka tygodni wcześniej bo bardziej im się to opłaca i da im jeszcze więcej czasu. Nie ma sensu liczyć, że jakaś mała łatka, która poprawi opony / załata malutki bug / doda kolejny samochód będzie zawierać coś takiego.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie lenistwo, uwierz, że to nie jest lenistwo. Mniejsze studia, które przejmują większe korporację dostają wytyczne, których muszą się trzymać. Nie mają prawa wprowadzić czegoś na co "góra" nie pozwoli. "Góra" w tym przypadku wie, że gra na tyle debili, że nie muszą wcale urozmaicać gry i zachęcać nowymi (prawdziwie nowymi) rzeczami by odpowiednio zarobić. Najbliższy przykład BF Heroes: EA zmieniło nazwę/stworzyło nowy odział (nie wiem dokładnie) "EASY", który jakby na nowo zajmuje się tworzeniem gry i urozmaicaniem gry bo zaczęli tracić graczy i to poważnie. Teraz (na pewno nie zostanie tak na zawsze) nowy kontent pojawia się co 2 tygodnie, są ciągłe promocje oraz ciągłe balansowanie gry. Tu tak nie będzie bo World jest spadkobiercą wielkich tytułów więc wciąż przyciąga nowych graczy, a to wystarcza.

Opublikowano

oto oficjalne informacje. Swoją drogą, dalej czekam na kaniony i na drift.

drag1.jpg

Minęło już trochę czasu, od kiedy wyścigi typu drag pojawiły się w grze serii Need for Speed. Ostatnio był to NFS SHIFT 2 UNLEASED, a wcześniej PRO STREET. Dzisiaj mamy niezmierną przyjemność ogłosić, że tryb Drag Race trafi wkrótce do Need for Speed World!

Dla tych, którzy nie wiedzą co to Drag Race, spieszymy wyjaśnić: są to równoległe wyścigi, zazwyczaj w linii prostej, w których cel jest tylko jeden – BYĆ PIERWSZYM NA LINI METY!

W ciągu najbliższego tygodnia będziemy publikować blogi, zawierające informacje o nadchodzącym trybie. Przedstawimy w nich zarówno podstawy, jak i bardziej zaawansowane sprawy takie, jak nowe ekrany występujące przed i po zawodach, ruszanie, zmiany biegów oraz wyścigi z MANUALNĄ SKRZYNIĄ BIEGÓW.

Po opublikowaniu wszystkich blogów, odbędzie się czat na żywo z twórcami gry, podczas którego będziecie mogli podejrzeć nowy tryb oraz usłyszycie odpowiedzi na Wasze pytania.

W jutrzejszym blogu rozpoczniemy od omówienia podstaw nadchodzącego trybu. Po tym, zagłębimy się w szczegóły, więc odwiedzajcie nasze kanały codziennie, aby być na bieżąco!

źródło: http://forum.ea.com/pl/posts/list/0/192544.page#224505

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...