Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Dragi dodane przy następnym patchu !

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WKONCUUU. Mam nadzieje ze trasy to nie będą skrócene sprinty, tylko jakieś mosty, itp.

Zajbiscie zobaczymy jak to bedzie w praniu, bedzie przyjemnosc po jezdzić takim r/t teraz ;D.

Fajnie gdyby było coś na wzór z nfs mw.

Opublikowano

Jak wstawią wtedy uwierze. Drag miał być w pathu 2 miesiące temu. Może będzie podobnie, oby nie...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak ja wam napiszę kiedy miał być Drag albo Drift to masz mordy z pasa opadną...

Po za tym Drag piszecie ,żeby było ciekawy itd a tutaj macie linka jaki będzie naprawdę;):

Opublikowano

EA to ma zapłon, nie ma co :P.

Fajnie będzie pościgać się w dragu w Worldzie, lubię ten tryb chociaż mam bardziej ulubione.

Ale najważniejsze że w końcu to dodadzą, a w przyszłości może podobne tego typu nowości, chociaż znając ludzi z EA i ich tempo to nie ma na nie co liczyć, nawet w trochę dalszej przyszłości -.-.

Opublikowano

Do tych dragów będą potrzebne autka z Max.Prędkością akurat mam BOSSA Max.Prę-935 :))

Dobra więc czekamy na tego Patcha :)

Opublikowano

No w końcu coś się dzieje w tej grze ....

No ale w takim tempie kaniony będą na początek 2014 roku ... :D

Opublikowano

No ale w takim tempie kaniony będą na początek 2014 roku ... :D

Jak wogóle będą...

No czekam na to dodanie, mam nadzieję, że to nie ściema. Oni zawsze wiele obiecują, a mało robią, a jak już to coś zpartolą. Jak rząd Tuska...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Piszę się "Canyon" a tak co do właśnie Canyonu on będzie ale nie wiadomo kiedy napewno tam będę "Drifty" więc jak będzie Canyon to i będą Drift.

Sorry za to ale moim zdaniem EA nie ma czasu tym bardziej ,że teraz jest nalot gier na Xbox360 i EA wypuszcza 6Gier do końca tego roku.

TOP@

Drag dobrze ,że będzie tylko mnie wku*wi*j* te autka nowe z kosmosu .. -,- 500km/h pzdr..

Opublikowano

Jaką prędkość będzie rozwijało nikt jeszcze nie potwierdził, więc spokojnie.

EA jest korporacją, która posiada wiele małych i większych ekip. Za NFS:W odpowiedzialne jest QuickLime Games, czyli tylko za tą jedną grę. Czasu mają ile tylko zechcą, nie mają zbyt wiele na swoje usprawiedliwienie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jaką prędkość będzie rozwijało nikt jeszcze nie potwierdził, więc spokojnie.

EA jest korporacją, która posiada wiele małych i większych ekip. Za NFS:W odpowiedzialne jest QuickLime Games, czyli tylko za tą jedną grę. Czasu mają ile tylko zechcą, nie mają zbyt wiele na swoje usprawiedliwienie.

Ale bądź pewny ,że Canyonu nie będzie tak prędko .;)Ten Drago możliwe ,że będzie w następnym Patchu wszystko może się zdarzyć.
Opublikowano

Już widze te Speedhacki <3 . Hmm co do tych dragów .... nie żebym coś pisał ... ale Dragi i drifty miały wejść w tamtym roku ... mam nadzieje że się coś ruszy ... ale sądzę że jak tylko wejdą to i tak będą strasznie okrojone ... albo za jednego draga bedziesz musiał sypnąć boostem żeby kupić wejściówke na tor ... -.- . Pozdrówka

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

No za wejście na tor będą pobierali boosty. Dodatkowo za każdy przejechany kilometr i zużyte paliwo

nafson_gameplay.png
Opublikowano

No

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

No ale jakby nie było Poczekamy zobaczymy.Ale oby weszły bo już mi się nudzą te wyścigi i Pościgi .

Bardziej by się ucieszył jakbym wszedł Canyon =))

Opublikowano

Dragi dragami ale drifty mieli wprowadzic do konca roku.

Napewno z tym się nie wyrobią w tym roku jak i Canyonem , a tak miało być w tym roku przed wakacjami i na wakacjach więc już wiem ,ze w tym roku się nie wyrobią po za tym ,ze tym bardziej mają teraz wejść Drift-y ,których nie wiemy czy na 100% będzie bo wszystko może się zdarzyć.
Opublikowano

Patch z tego co wiem wychodzi co miesiąc jeśli się nie mylę albo tydzień wtedy jak wprowadzają Samochody to i Drag.

Opublikowano

skorpi@

Czekaj bo w Poniedziałek mija dopiero tydzień. :)

Ale z tego co ja wiem pewnie jeszcze nie będzie. i prawdopodobnie za 2tygodnie też -.^

Opublikowano

to że je dodadzą to dla mnie żadna nowość miały być już dawno tak samo jak dodali ze sporym opuźnieniem Carrere tak samo dodają dragi a kaniony i drifty będą pewnie na gwiazdke albo na nowy rok bo prędzej się raczej nie doczekamy.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...