Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na szrapnele

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z 1 miesiąc temu też pisałem jak można zrobić kule szrapnelowe. Tak wszystko fajnie mam program i wszystko działa bez zarzutów. Pierwszy raz chciałem spróbować na kocinie z 1lvl, tak udało mi sie zrobiłem ponad 1mln kul i po 200tys szabli, pistoletów itp. Potem zrobiłem sobie na głównym ale tam tylko woziłem na statku 100tys kulek i z 100tys wyposażenia. Konta była na innych mailach. Po jakimś czasie (2tyg) na koncie głównym dostałem bana na tydzień a na tym z 1lvl na stałe. Chciałbym jeszcze podkreślić, że na koncie z 1lvl nawet nie wchodziłem na mape morza. To świadczy o tym, że BP ma jakieś programy i mogą sprawdzać konta. Jak chce to bawcie się dalej ale potem, żeby nie było płaczu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć z 1 miesiąc temu też pisałem jak można zrobić kule szrapnelowe. Tak wszystko fajnie mam program i wszystko działa bez zarzutów. Pierwszy raz chciałem spróbować na kocinie z 1lvl, tak udało mi sie zrobiłem ponad 1mln kul i po 200tys szabli, pistoletów itp. Potem zrobiłem sobie na głównym ale tam tylko woziłem na statku 100tys kulek i z 100tys wyposażenia. Konta była na innych mailach. Po jakimś czasie (2tyg) na koncie głównym dostałem bana na tydzień a na tym z 1lvl na stałe. Chciałbym jeszcze podkreślić, że na koncie z 1lvl nawet nie wchodziłem na mape morza. To świadczy o tym, że BP ma jakieś programy i mogą sprawdzać konta. Jak chce to bawcie się dalej ale potem, żeby nie było płaczu.

bredzisz ja jakos mam na kilku konta i nie mam bana pewnie plywales i waliles ze szrapka do botow bo chciales sobie 27elite na mapach 1/X ubic

Opublikowano

@Up albo dlatego, że nic na konto nie wpłacił ja tylko 5 tyś pereł kupiłem i nic mi nie robią a ma 1mil szrapnela.

To chyba właśnie o to chodzi. Na głównym koncie kupiłem kiedyś 2 premki i dużo sms. Dlatego ban może tylko na 1 tydzień.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...