Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug na szrapnele

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam buga na kule szrapnelowe i potrzebuje jednej osoby z bardzo szybkim netem okolo 10mb

jak jest ktos chcetny niech pisze tu jakiego ma neta a ja kogos wybiore tylko prosze nie oszukiwac bo bede zadal screenow z www.speedtest.pl

bug dziala!!! dalem koledze wlasny patent na tego buga i dziala w 100%

chetnych prosze o wstawianie zdjec z predkoscia neta

pozdrawiam

i obecnie pracuje nad tym bugiem ( bugowanie kaszteli ale z doswiadczenia potrzebne jest na koncie okolo 150tysiecy perel zeby mozna bylo zrobic max kasztele)

pozdrawiam

Opublikowano

ja ciebie nie pytam o to tylko o to zeby wychodzilo za np: 3 razem im szybszy net tym szybciej to wyjdzie nie udzielaj sie jak masz nabiac posty czy spamowac

i jak widzisz poradzilem sobie bez twojej pomocy w uzyskaniu buga tylko trzeba pomyslec pokombinowac i gitara :)

Opublikowano

ja ciebie nie pytam o to tylko o to zeby wychodzilo za np: 3 razem im szybszy net tym szybciej to wyjdzie nie udzielaj sie jak masz nabiac posty czy spamowac

i jak widzisz poradzilem sobie bez twojej pomocy w uzyskaniu buga tylko trzeba pomyslec pokombinowac i gitara :)

piszę bo jest to wolne forum nie możesz mi nakazać nie pisania w szczególności że napisałem na temat że nie trzeba tego co ty piszesz, jak pisałeś że mną na gg to Ci napisałem tak jak wielu osobą ,że wystarczy odrobina chęci i da się wszystko wyszukać.

A co do tego że 3 razy szybciej niektórzy mogą mieć neta np.10mb a będzie im wolniej chodził niż osobą które mają 6mb bo to zależy od kogo mają internet(jaki dostawca), W jakiej odległości są od nadajnika, jaki sposób połączenia wykorzystują,czy ich sprzęt jest wystarczająco dobry bo sprzęt Ci też może zamulać przeglądarkę czy różne program i wtedy nawet lte nie pomoże.

Ach jeszcze odp na

ja ciebie nie pytam
jak to się nie pytasz, nie ma określone kogo się pytasz,napisałeś pierwszy post tak że odnosi się on do wszystkich użytkowników tego forum.
Opublikowano

pisz co chcesz ale jestes sepem ktory z nikim sie nie dzieli no chyba ze ty kase chcesz za to jak cwele na allegro jestes taki sam??

odszukaj mój temat w którym to ja robiłem talenty i przeczytaj co tam na koniec czy pod koniec tematu napisałem

Opublikowano

witam robicie przez fiddlera 2 i autoclickera ?? bo mi to dziala tylko mam neta 1mb wiec strasznie wolno sie to robi za 100x klikniec tylko raz mi sie udało jak cos to pisac gg 10630374

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...