Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPISY] Konkurs w dziale.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1349276331-U485574.png

Cześć. Postanowiłem zrobić w dziale jakiś konkurs, ale najpierw potrzebujemy pewności osób które wzięłyby w nim udział. O co chodzi w nim? To jeszcze jest w fazie przemyśleń. Miałoby to się odgrywać na zasadzie napisania jakiegoś skryptu w dowolnym języku (html+css,php,js itd). Jury będzie oceniać to co im się najbardziej podoba czyli możecie zrobić wszystko! Shoutbox, cms, portfolio i tak dalej. Jeśli wziąłbyś udział w konkursie potwierdź swoją obecność komentarzem w tym temacie o treści "biorę udział". Możecie również pytać o konkurs na dole. Co do nagród jeszcze nic nie wiadomo.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wezmę udział, ale od kiedy to KidMod zajmuje się konkursami?

~cxxus [Jongju22 - Admi].

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wezmę udział, ale od kiedy to KidMod zajmuje się konkursami?

~cxxus [Jongju22 - Admi].

Pisałem z Syriansem, chce zebrać ludzi do konkursu więc pomagam.

Opublikowano

Jednakże wydaje mi się, że lepiej będzie jak określicie rodzaj bo jeden zrobi grę a 2 stronę to wiadomo, że wygra ten co zrobił grę. Więc aby były równe szanse dajcie temat

Opublikowano

kiedyś był fajny pomysł na konkurs, narzucony jest lay i oceniane jest najlepsze okodowanie.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wiadoma jest już kategoria. Otrzymacie layout strony www zaprojektowany przez Wredną i będziecie musieli go zakodować, pasuje? :-)

Nie uważasz że to zbyt proste ? Brak wolności tylko sztywno zakodować nie można się wykazać kreatywnością

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Lopes to tez jest myśl, dobra myśl. Ale dajesz np paczke z buttonami i bo dalej? Headera nie możesz zaproponować bo to jest narzucanie komuś stylu pracy.

Opublikowano

To, że "Twój pomysł na taki konkurs" nie znaczy, że otrzymasz za to coś dodatkowo, poza tym, jak Wrotek napisał już kiedyś była idea na taki konkurs, także mogłeś widzieć i teraz powtórzyć...nie wiem po co to tak podkreślać, że "Twój pomysł"...

Opublikowano

1. czy prace będą dostepne dla wszystkich użytkowników

2. jak dług będzie trwał konkurs

3.co będzie ocenanie:

a. tylko kod strony , skrypty itp.

b. grafika , flash itp.

Opublikowano

Pewnie i tak wszystko ulegnie zmianie, dlatego proponujcie wszystko tutaj w tym temacie, póki macie szanse i czas bo jak ustalimy zasady to ciężko będzie je zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...