Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPISY] Konkurs w dziale.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy opina o projektami będzie dostępna dla wszystkich , czy będziecie wysyłać na PW.

2. a kiedy będą znane dokładne zasady konkursu .

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dowiecie się co trzeba będzie wykonać w tym konkursie to dajcie znać a się chętnie zgłoszę.Bo do tej pory to nie jest nic sprecyzowane..

Opublikowano

To, że "Twój pomysł na taki konkurs" nie znaczy, że otrzymasz za to coś dodatkowo, poza tym, jak Wrotek napisał już kiedyś była idea na taki konkurs, także mogłeś widzieć i teraz powtórzyć...nie wiem po co to tak podkreślać, że "Twój pomysł"...

A czy ja mówię, że coś chcę? Piszę tylko, że biorę udział bo mój pomysł i jak mógłbym nie wziąć udziału ;p

Opublikowano

Ja pierdolę...szkoda słów...on wie lepiej

Moderatorowi nie wypada :x

@Topic

Przydałoby się info odnośnie przeglądarek wraz z wersjami.

Opublikowano

Tzn?

Chodzi o to, że ktoś jak koduje to sprawdza sobie na swojej przeglądarce (np. chrome) a jak oceniamy na Friefoxie to niektóre rzeczy zupełnie inaczej wychodzą

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Standardem jest tworzenie stron pod:

ie7+ (no można ew. pozwolić na ie8)

firefox 3.6+

chrome bez różnicy (od początku sam się aktualizuje)

z reguły jeżeli wyświetla się na tych 3, to resztę można sobie odpuścić.

Nie oznacza to, że nie możemy skorzystać z css3 - wręcz przeciwnie, jeżeli da się użyć css3 do rzeczy takich jak border-radius, to należy to zrobić, np. na IE7 ta strona po prostu będzie miała kwadratowe rogi, ale dalej nic się nie rozjedzie i będzie ładnie wyglądać.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Specjalista
Opublikowano

@Wrotek

Wiem że chcielibyście uzyskać jak najlepszą stabilność z innymi przeglądarkami.

Ale byłbym za tym, że każdy gracz wybiera dla siebie jedną przeglądarkę, która będzie obsługiwała jego stronę.

Zmniejszy to ilość kodu oraz czasu.

Rozumiem, że chodzi tutaj o przedstawienie swojej pracy na jak najwyższym poziomie.

Ale myślę , że na początek nie ma sensu bawić się z kompatybilnością na najważniejsze przeglądarki .

Jeżeli ktoś będzie chciał to wiadomo, że sobie może to porawić/rozbudować.

Opublikowano

Up, to dobra myśl. Przy daniu strony do oceny będzie trzeba podać przeglądarkę na której się pracowało. Lub my wybierzemy jedną na której będziemy oceniać.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...