Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ram

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha xp to dopiero przeżytek. vista to niewypał ale win 7 aktualnie najlepszy. ja całkiem nie dawno pobralem win 7 ultimate i jestem bardzo zadowolony. śmiało ściągaj

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

przy okazji tez się zapytam ile mi fpsy skocza i ile będzie się mi gra ładować :D. to parametry mojego kompa

http://zapodaj.net/05999e8125f66.jpg.html

nie zakładam nowego tematu bo po co dział zaśmiecać :D

24n3chy.jpg

Opublikowano

Ja sie tak spytam z cikawosci ile dales za ram? ja ostatnio odswiezalem komputer stary i dokupilem 2 gb ddr1 za jaedyne 120 zl

@ co do twojego pytania o karte graficzna podaj nam model plyty glownej.

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Być możliwe że używane ramy -.-

Sprawdzałeś taktowanie ram

Co do up ładowanie w LOLU zależy od Procka I Ramu , Karta jest od Grafiki , ja na zintegrowanej hd 3000 intela miałem 60 fps do 70

Przsestawiam na gt540m nvidii i mam 190-300 fps -.-

Nie wiem czemu hejtujeci kogoś kto ma odrazu słabszy komputer

Jak kupujesz ramy to kupuj jednej firmy a ramy wkladasz w ten sposób że odciągasz haczyki i potem ramy wkładasz zresztą są poradniki na youtube trza poszukac ^^

C

Opublikowano

Postanowiłem że nie będę robił nowego tematu otóż mam problem bo mam fundusze 100 zł(z przesyłką) na karte graficzną czy dało by się coś znaleść na tego złomka do lola?

Procesor : Amd Sempron 2800+ 1,61 ghz

Karta graficzna : GeForce 5500(to chce zmienić)

Ram : ddr1 1024 mb

Płyta Główna : Gigabyte GA-K8VT800 v1

Opublikowano

haha xp to dopiero przeżytek. vista to niewypał ale win 7 aktualnie najlepszy. ja całkiem nie dawno pobralem win 7 ultimate i jestem bardzo zadowolony. śmiało ściągaj

Ty lepiej uważaj żeby Ci policja do domu nie zapukała.

XP to wcale nie przeżytek, opłaca się na nim grać, bardzo mało zżera ramu.

Opublikowano

podaj nam złącze agp x 8 czy to już pci-e x 16

Nie wiem jak to sprawdzić ale użyłem everest i raport płyty głownej wam daje

Właściwości płyty głównej: ID płyty głównej 10/22/2004-K8T800-8237-6A7L0G04C-00 Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-K8VT800 v1 Właściwości magistrali FSB: Typ magistrali AMD Hammer Rzeczywista częstotliwość taktowania 200 MHz Efektywna częstotliwość taktowania 200 MHz Częstotliwość taktowania HyperTransport 800 MHz Właściwości magistrali pamięci: Typ magistrali DDR SDRAM Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 161 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 322 MHz Przepustowość 2573 MB/sek Właściwości magistrali mikroukładu płyty głównej: Typ magistrali VIA V-Link Szerokość magistrali 8-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 67 MHz (ODR) Efektywna częstotliwość taktowania 533 MHz Przepustowość 533 MB/sek Informacje fizyczne płyty głównej: Liczba gniazd procesora 1 Socket 754 Liczba gniazd rozszerzeń 5 PCI, 1 AGP Liczba gniazd pamięci 3 DDR DIMM Urządzenia zintegrowane z płytą główną Audio, LAN Współczynnik postaci ATX Rozmiar płyty głównej 230 mm x 300 mm Mikroukład płyty głównej K8T800

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Witam. Nie chciałem zakładac nowego tematu, więc podpinam się pod ten.

Mój pecet to:

-Nvidia GeForce 8600GTS

-INTEL Core 2 Duo 2x 2,13GHZ

-Ram 2GB DDR2 CL5 667MHZ

-HDD Seagate Barracuda 7200.10

-Windows 8 PRO x86

Pytanie:

Jeśli dokupię 2GB Ram-u to czy podskocza moje FPS ?? Aktualnie mam około 70 w TeamFigtach.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...