Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] skrzyneczki ?

czipi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:ninja: może i coś w tym jest wczoraj odpaliłem 24h darmowy na nowe konto i liberator bez niczego (zero napędów,podwajaczy i takich tam) i w sumie nazbierał mi na 1 mapce w 10h ponad 40tyś urki ;) więc może i coś w tym jest.

Może dlatego że ten liberator nie miał już 24h przelatanych ... pozatym jak można 40k uri w 10h zrobić bez napędów itp

zakaz handlu

Opublikowano

16406 skrzynek

78 energi

ok. 15k urki

Takie statystyki z podwajaczem?

Nikt mi nie wmówi, że nie widać zmian -.-

1 pytanie jak ustawić w boxybocie automatyczną zmianę mapy? o ile się da.

@down

a co ile będzie zbierał?

/reflink

Opublikowano

16406 skrzynek

78 energi

ok. 15k urki

Takie statystyki z podwajaczem?

Nikt mi nie wmówi, że nie widać zmian -.-

1 pytanie jak ustawić w boxybocie automatyczną zmianę mapy? o ile się da.

Grubo jeszcze z 3tygodnie temu mi na 1,5k skrzynek bez podwajacza po 4k wchodziła . Heh to chyba będzie trzeba alieny bić

Opublikowano

ja teraz puściłem od wczoraj wieczora na wrota a później żeby alienki robił i około 22 sprawdzę czy będą normalne wyniki z boxów bo szkoda podwajacza ...

zakaz handlu

Opublikowano

no kurwa minęły 24 ponad 24 godziny jak już nie zbieram skrzynek, zacząłem znowu i w chuj przez 2 godziny 2800 urki

co za szroty pierdolone,

no dobra to ustawiam taska na alieny nie ma wyboru <_<

trochę jestem zawiedziony w konto kupiłem 7 protokołów wydobywczych 5 radarowych wszystkie sloty wykupine i profil na 34 pp na skrzynki

kupiłem dziś za 50 zł PSF na skrzynki a w chuj juz nie musze tylko co z tym kuponem zrobię?

kurwa....

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Może to jakiś błąd, oficjalnego ogłoszenia w tej sprawie nie było jeszcze.

no kurwa minęły 24 ponad 24 godziny jak już nie zbieram skrzynek, zacząłem znowu i w chuj przez 2 godziny 2800 urki

co za szroty pierdolone,

no dobra to ustawiam taska na alieny nie ma wyboru <_<

trochę jestem zawiedziony w konto kupiłem 7 protokołów wydobywczych 5 radarowych wszystkie sloty wykupine i profil na 34 pp na skrzynki

kupiłem dziś za 50 zł PSF na skrzynki a w chuj juz nie musze tylko co z tym kuponem zrobię?

kurwa....

Jak to na DO, kup rabatówkę :)

Opublikowano

może ktoś pofatyguje się napisać temat na głównym forum DO jaki jest problem, i poda link to chętnie to sobie obejżymy i zanalizujemy!!!!

Opublikowano

Na jakiej to mapie?

4-1

@Topic

Faktycznie jest coś źle, bo w ciągu 3:35 tylko 27 tys.

Opublikowano

może ktoś pofatyguje się napisać temat na głównym forum DO jaki jest problem, i poda link to chętnie to sobie obejżymy i zanalizujemy!!!!

ty napisałes to ty tak zrób, coś napiszę jak nikt tego nie zrobi, wieczorkiem:0

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Moim zdaniem na niektórych serwerach to "latasz więcej zbierasz mniej", ponieważ na pl3 u mnie zbiera 4k / h (normalnie), a u kolegi już tylko 1k chyba na hiszpanii.

Opublikowano

to masz naprawde na co narzekac, mi nazbiera moze 400 uri na 1h i 7 energi, ja mysle ze wprowadzili ten system co na forum pisali o nim tylko nie opisali na forum jak zawsze najpierw robia pozniej pisza, teraz na alienki jeden dzien a drugi na boxy trzeba

Opublikowano

Czy to nowy anty bot chyba nie B) raczej uszczuplili urke i energie w skrzyneczkach :unsure: żeby zniechęcić botki do zbierania bo 2 tyś urki na 1h to i bez bota szybciutko pozbiera gracz ;) a tak 10h na bocie i 20k urki i ryzyko banika za te grosze :(

Opublikowano

wczoraj puściłem bota no i zbierał mi bardzo ale to bardzo chujowo, bo 1000, 1500 urki

dziś po 24 godzinach zbiera mi na godzinę do 2500 na godzinę,

to ile trzeba czekać, aby normalnie zbierał urkę?

ja się przerzucam na alieny, od czasu do czasu na boxy jak jeszcze będzie dało się bocić,

jedno teraz jest pewne, ranga pójdzie nieźle do góry, i to na każdym serwerze,

na alieny tego nie zrobią, bo wtedy chujnia nie gra i wtedy większość odejdzie

Opublikowano

jeżeli chodzi o mnie to pl3 i na pl3 jest problem na każdym innym serwerze

kij im w oko,

ich program może działać w ten sposób:

1. dali ten system dla tych co cały czas w ostatnim czasie bocili tylko i wyłącznie na skrzynkach

2. wprowadzili go ogólnie dla wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...