Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] skrzyneczki ?

czipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez 7h bocenia uzbierało mi 20tyś urki i 130 energi a mam podwajacz , coś nie tak albo naprawdę wprowadzili to że wypada coraz niej :unsure: bo nie wydaję mi się że to przypadek.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się zdaje, że uri leci normalnie, u siebie żadnej zmiany nie zauważyłem.

Opublikowano

Również tak czasami miałem, jeżeli pbdo bot, to możliwe że latał ci np do deadzie na mapie rodzimej (x-1) przez dłuższy okres czasu. Ja mam tak dosyć często

zakaz handlu

Opublikowano

Coś musi byc nie tak..1h...zebrano 2123 boxy...1660 uri...7 energia.....mapa prawie pusta ...bot PBDO...i tak od 3 godzin a zmieniałem mapy x-5 ..x-6...x-8

Opublikowano

Naprawdę musi być coś nie tak bo przez 10h bocenia bot zebrał 8k urki i 60 energii więc proszę nie gadać że więcej urki leci...:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Mi na godzinę fs zbiera 2.500/h

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Coś jest nie tak :huh: przez 40 min zebrał mi tylko 3 darmowe energie o.O

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

dobra złotka tu macie lekturkę do przeczytania

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/forumdisplay.php?f=48

możecie teraz zbierać skrzynki bonusowe tylko 24 godziny, przełączacie na alieny 24 godziny i tak w kółko

jak kurwa o tym mogliście zapomnieć...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Moze inaczej... W boxy z tego co pamietam jest mozliwosc ustawienia w jakich godzinach ma bocic nie? Czyli 1h bocimy potem 1h nie... Wyjdziemy przynajmniej na 0 bo zwiekszona szansa na uri...

Opublikowano

dobra złotka tu macie lekturkę do przeczytania

http://pl.board.bigp...isplay.php?f=48

możecie teraz zbierać skrzynki bonusowe tylko 24 godziny, przełączacie na alieny 24 godziny i tak w kółko

jak kurwa o tym mogliście zapomnieć...

Z tego co pamiętam temat ogłaszał testy, a nie wprowadzenie systemu.

Opublikowano
:ninja: może i coś w tym jest wczoraj odpaliłem 24h darmowy na nowe konto i liberator bez niczego (zero napędów,podwajaczy i takich tam) i w sumie nazbierał mi na 1 mapce w 10h ponad 40tyś urki ;) więc może i coś w tym jest.
Opublikowano

Więc najlepiej puszczać bota bez niewidki, ze zmianą mapy co godzinę :P

Czy ktoś wie, czy bez niewidki bot zbiera znacznie więcej na mapie, ?

Coming: Nie piszemy postów pod postem. Używamy opcji edytuj. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...