Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot na Profę by Skill97

AveTreasure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wam pokazać bota by Skill97 , odrazu mówię że go sprawdzałem i nie ma wirusów , zrobiłem skan w avirze, mogę w innych jeśli chcecie

Cała magia tego bota tkwi w jego prostocie

Bot ma tylko 2 przyciski :

Start i pauza

Po wciśnięciu klawisza start (f2) bot wciska spację bardzo często co sprzyja wbijaniu profesji za minilandem

1. Włącz bota , w windowsie 7 uruchom jako administrator

2. Kliknij f2 lub przycisk start i ciesz się botem

3. Przyciśnij f3 lub pauze aby zatrzymać bota

Download

Oto link do downloadu

Skan 1

https://www.virustotal.com/file/1eb7d38952209626a329f88cd02266a1c561142072e87eac50c5c29bd3485761/analysis/1349119066/

Oto skan

99782cdd99c36c1fgen.jpg

Zabraniam kopiowania tematu i bota na inne fora

ja mam pozwolenie od autora .

d5effffd7ca89449.jpg
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot u mnie niby działa, ale nie potrafię wcisnąć "Stop"(nie działa mi). Muszę wyłączać, gdy chcę coś zrobić :/

Ale ogółem to dobry. Jakby był Twój to by poleciał like.

@down

W takim razie bierz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

CZY PASUJE WAM TAKA BUDOWA I DZIAŁANIE BOTA?

Bo jest możliwość rozbudowania go do 1 i 2 broni i do innych funkcji a nie wiem czy taki jak jest w budowie wam pasuje

d5effffd7ca89449.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem. Było już z milion takich botów :D Nawet była paczka z botami i było Atak + zbieranie, atak bez zbierania, atak drugą bronią. Czym się tak podniecacie?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety bot mi nie działa :( gdy go odpalam normalnie klikam start (f2 w nostale mi nie działa) i słychać dźwięk bugowanego windowsa (oznak, że bot działa bo klika spację) i gdy wchodzę do nostale mój łucznik stoi jak kołek :(. Wie może ktoś co z tym mam zrobić? Bo tak jest ze wszystkimi botami.

Opublikowano

Bot fajnyy, sam zbiera itemki, napewno mi się przyda.

A takie pytanie, napewno niewkrywalny? Wiem że jak ktoś pisze i ja nie odpisuje to bana moge dostac itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bot ogólnie działa, lecz jest jeden bug. Gdy chcemy wbić profe na SP , a nie chcemy tracić punktów specjalisty, i wystawiamy np. kliffa czy toma i gdy coś wydropi to on się buguje, i ani nie podnosi, ani nie bije. Ale jak już napisałem, na normie działa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak uruchomić bota jako administrator? 0.o

Zależy też jaki masz system

możesz np. tak

W Menu Start wybieramy Wszystkie programy > Akcesoria > Wiersz polecenia> PPM "Uruchom jako administrator. W otwartym oknie wpisujesz to: Net user administrator /active:yes, ta komenda uruchomi Twoje konto administratora. A ogólnie, to klikasz PPM i pokaże Ci się w menu- "Uruchom jako administrator"

PPM - Prawy Przycisk myszy

Aby uruchomić jako administrator plik wykonywalny z rozszerzeniem EXE, wystarczy kliknąć go prawym przyciskiem w oknie Eksploratora i wskazać polecenie Uruchom jako. W Windows XP należy jeszcze wybrać konta użytkownika, który dysponuje prawami administratora, i wpisać stosowne hasło. W Viście wystarczy zaznaczyć opcję uruchamiania jako administrator.

Niemniej jednak w wypadku plików wsadowych i skrótów do plików tego rodzaju Windows XP nie oferuje polecenia Uruchom jako. Można ominąć ten problem, tworząc skrót do interpretera poleceń CMD.EXE. Nie oznacza to dodatkowego wysiłku, bo i tak trzeba przywołać interpreter CMD.EXE w celu przetworzenia pliku wsadowego.
Kliknij prawym przyciskiem myszy wolny skrawek pulpitu, po czym wybierz polecenie Nowy | Skrót. Wprowadź polecenie cmd.exe /c <ścieżka_i_nazwa_pliku_wsadowego> w polu Wpisz lokalizację elementu i kliknij przycisk Dalej. W następnym oknie dialogowym podaj dowolną nazwę skrótu, pod którą ma figurować na pulpicie. Potwierdź przyciskiem Zakończ. W menu podręcznym utworzonego w ten sposób skrótu wskaż polecenie Właściwości. Wpisz w polu Rozpocznij w dokładną ścieżkę do foldera, w którym mieści się ów plik wsadowy. Teraz kliknij przycisk Zaawansowane i zaznacz pole wyboru Uruchom z innymi poświadczeniami. Potwierdź, klikając oba klawisze OK. Gdy klikniesz dwukrotnie ikonę skrótu, system poprosi o wskazanie użytkownika i podanie jego hasła. Wybierz administratora, a plik wsadowy zostanie przywołany z jego uprawnieniami.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...