Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Bot na Profę by Skill97

AveTreasure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot działa ale trzeba być cały czas przy kompie, co jakby czyni bez sensu uzywanie tego bota. Zacina się on super często tak, że na ekranie jest mobek a go nie namierza mimo to. Jest tak np w jaskiniach na kremie, o świątyni nie wspominając, gdzie postać pójdzie sobie w ślepy zaułek i expienia zostaje tyle, co czekanie aż się zrespi kilka mobków :P

Dobry do sytuacji gdy chcemy się przebić np. przez owe jaskinie w kremie lub inne miejsca gdzie raczej ciężko o lurowanie - siekamy sobie po 1 mobku bez nużenia się klikania spacją

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bot działa bez zarzutów. Na groszki, czy na mobki za minilandem idealny :) Jedyny minus nad którym ubolewam to taki, że nie działa na zminimalizowanym. Tak czy inaczej wielka piątka dla autora.

Cofam to co powiedziałem, jednak nie polecam bota. Używałem go sumiennie, ba, nawet przy kompie siedziałem, i obserwowałem by nikt się nie zjawił. Miałem go odpalonego na jakieś 1.5 godzinki, nikogo nigdzie nie było, dzisiaj chce się zalogować patrze a tu notka o banie. Straciłem konto, którym nie jeden mógłby się poszczycić. Ale co tam, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Heh, pozdrawiam. Mogę jeszcze dodać tyle, że są boty których możesz używać 24 na dobę i c***a Ci zrobią, a tutaj to nie wiem co się odjebało. 

Hallo ***********

dein Account wurde aus folgendem Grund von Sharx bis zum 01.01.2038 gebannt:

Nutzung von Hacks
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, ale czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć dokładniej jak działa ten bot? ponieważ nie gram w nostale etc, a jednak chciałbym wiedzieć o co chodzi ;D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Bot na Profę by Skill97

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...