Hubis97hubertos Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 czy ktoś moze mi podaćsprawnego bota na groszki do windowsa 7?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tasker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak jak UP innych nie ma , ostatecznie Groszek bot ale o linka u mnie ciężko w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis97hubertos Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ale ja chce zeby dzialal na win 7 a zaden nie dziala -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tasker działa na każdy system. Sprawdź jeszcze raz, program jest dobrze zrobiony. Ewentualnie spróbuj go otworzyć jako administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf1 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tasker.Jebne ci. Daruj sobie... exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveTreasure Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Uruchom jako administrator jak @2UP mówi i musi działać, ewentualnie otwórz nostale w full screen lub w oknie i sprawdź czy to coś zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arashien Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dobrym zamiennikiem Tasker'a jest Jitbit Macro Recorder... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarker Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/738998-paczka-najlepszych-botow-do-nostale/ Nie ma za co. Uruchamiasz jako administrator i masz broń główną lub drugą Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D by + Bonus ;D http://flash.zapodaj.net/swf/84e433a31f5c.swf[/url]'] Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.