Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prywatny Serwer World of Tanks

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi się,żeby WG udostępniło mu pliki serwerowe.Śmierdzi kłamstwem..

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Do metina też nie było plików, a jednak ktoś je wykradł ? Wszystkie serwery prywatne metina są nie legalne...

Czas pokaże czy to kłamstwo czy prawda i tyle Wam powiem ;D.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ja bym bardzo prosił o stronkę do tego niby "Prywatnego servera"Jak mogę.?:)

Opublikowano

Rejestracja? Ukradziony Plik rejestracji.

Ukradzione Pliki Na serwer nie wiem jak on to zrobił oni mają dużo sposobów.

Jeżeli według cb to wielki kit. To pomyśl gdybyś sam chciał zrobić prywatny serwer np LOLA i sam wiesz ile to roboty. Dzieci itp, Aktualna wersja gry 0.0.2, Zacytuję "Coś z tego przetłumaczyłem bardziej kolega"

"Do gry zostało dodane kilka czołgów a mianowicie : PzKpfw II, PzKpfw 35t, PzKpfw 38H, D1, H35, T2 LT, M2 LT, T-26, Tetrarch, BT-2. Zostało poprawione kilka (Tutaj nie wiadome co kolega napisał), Oraz zostało dodane kilka opcji." Jakich kurna opcji?! Nie rozumiem tych ruskich :/

Darek stronka w robocie ;d stronka ma się nazywać PWorldofTanks.ru Narazie nie szukajcie bo nie ma ;) Gdy zrobi tą stronkę to będzie. Jak narazie mam wąty co do tego 38h I tetrarcha, Jeżeli Tetrarch będzie kosztować tak jak normal kasa wchodzę. Tylko trzeba poczekać aż wyjdzie Beta :/ Narazie ten serwer jest w fazach Alpha, A dostęp do serwera prywatnego zabroniony jak narazie :l. O wszystkim będę informował. Od kolegi mam all info on poznał tego ruska... Hmm Rusek 19 lat.. Moskwa.. Nawet się zna Jeżeli by się dało go namówić na otwarcie serwera to by było trudno :/. Już 10 osób chciało iść na policję zgłosić to że ukradł pliki rejestracji... Ale gówno to dało :/.

guy721 Tak w tej bajcie było duuużo smoków ;d Szkoda że MS-1 to nie smok xdd, Ale dobra powracając do tematu. Muszę przyznać że Rusek dużo roboty przy tym zrobił

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Skąd wiesz jaka jest aktualna wersja testu? gdzieś musi być strona.. jeżeli takowej nie chcą podać znaczy że jej nie ma ... jeśli się mylę to mnie olśnij :)

//Spójrz na datę ostatniego postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...