KaPi666 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, Ostatnio słyszałem że powstał rosyjski prywatny serwer wota ;d Nie wiem za bardzo o nim lecz Exp kasa zwiększone o 500% czyli czołgi kosztują 10x więcej. dostaje się 50 mln na bitwę, oraz 50 mln expa na bitwę. gold dostępny za 300mln czyli 25k golda za 300mln kasy . Maus, I inne czołgi typu X tier kosztują 8000mln kasy. Jeżeli słyszeliście o tym to się wypisujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może jakieś info? Jakaś storna czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPi666 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak narazie jeszcze tego nie pobierałem, Boję się czy to jakiś keylogger . Ruski zawsze mają co wymyślić "Słyszałem" czyli nie do końca byłem na stronie , filmiku , i nie pobierałem, Gdy kolega dowie się więcej o stronie itp to powiem, Jak narazie to "Start" Priva serwera. A co Flap chciało by się zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisp Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wydaje mi się to mało prawdopodobne, ktoś by musiał wykupić od wg licencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie tylko jakoś nie wierze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglak Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wg mnie też to jest bardzo mało prawdopodobne....chyba ,że jacyś hakerzy zajumali pliki do utworzenia serva. Hmmm...ale to raczej niemożliwe bo prędzej czy później poszli bym z tym na policje. Z drugiej strony Ruski to sama mafia to nie wiadomo co mogą kombinowac..hehe P.S Nie radziłbym pobierać ,na bank jakiś keylogger lub inny syf. Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ktos chyba Ci wcisnal jakis kit. Nie wierze w to za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikator18 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zaje..nie plików WG? Mission Impossible według mnie jedna wielka bzdura która ktoś tam uroił sobie w bani i tak sie to rozeszło... "Exp kasa zwiększone o 500%" haha nie no szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A tak w ogole 500% to malo, na serwie testowym bylo x10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lol a czemu niby 500% i koszty tanków też zwiększone ? Powinno być tak że kasa tylko 500% ale cena ich nie... Serwer może być ciekawy... A każdy będzie mógł na nim grać czy tylko gracze z IP ruskim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9848 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Śmierdzi mi to mafia .... Klan W-I-R Rekrutuje ! Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Predko taki serwer nie powstanie, po za tym szybko by sie znudzil, gdyz wszyscy by grali 10 tierami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Taki serwer nie powstanie przy najbliższych 8 latach na pewno więc nie słuchaj kolegi i nie pobieraj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nawet nie ma skad pobierac bo takiego czegos nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 up. "skąd" po co spamujesz ) , oczxywiste że nigdy ma i nie będzie wot puki co odkupuje a nie sprzedaje więc gra idzie w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sprostowuje bo napisales zeby nic nie pobieral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonMati Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 To nie jest jakiś Metin żeby były privy O_o By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio106 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jest testowy ;] A kto wie privy to moze w przyszlosci ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszin Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Testowa już była !!! Znam fajny serwr metina Xenoxmt2 jak co pisice znam iwecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jak chcesz pograc na prywatnym serwerze to polecam serwer testowy. Wychodzi przed wprowadzeniem kazdej aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesMrokuS Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Testowa już była !!! Znam fajny serwr metina Xenoxmt2 jak co pisice znam iwecej może byś nie pisał o tej grze w dziale o wocie ? ta gra była fajna kilka lat temu teraz są lepsze a co servera prywatnego to takie coś nie powstanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.V Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Nie ma czegoś takiego, nie da rady. No chyba, że Chińczyki się tym zajmą, to jestem w stanie uwierzyć... "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPi666 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Kolejne info.. Trochę rusek usunął ilości zdobywanych pieniędzy i golda. Oraz zmniejszył kasę na tanki, Dodał jedynie 4 czołgi. Tiery II - X nie są jeszcze dodane. Obecna wersja gry 0.0.1, W grze jest MS-1, T1, Leichttraktor, FT-17.. Oznajmił również że jeżeli będzie się mieć np T1 to będą tylko te czołgi z drzewka amerykańskiego . Np Weźmy Flapa który np będzie mieć FT-17, I gdy dojdą / doda te czołgi II Poziomu lekkie on będzie mógł jedynie kupić z drzewka francuskiego ;d. Nie stety nie podam strony ponieważ jeszcze kolega nie podał linku, Lecz dostał info od "jakiegoś "ruska. A więc gra będzie ważyła m.in. 50mb. nic innego jeżeli są tylko 4 czołgi . Ah No tak kasa, exp zwiększone 100 % na bitwę 100k, Exp 10k, A golda jeszcze nie opracował. Także myślę że Priv Będzie za kilka dni / miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black™ Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 A w tej bajce były smoki ? @up dość ciekawy pomysł ale na razie w opracowywaniu. Szkoda że tylko 4 czołgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil9848 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Kolejne info.. Trochę rusek usunął ilości zdobywanych pieniędzy i golda. Oraz zmniejszył kasę na tanki, Dodał jedynie 4 czołgi. Tiery II - X nie są jeszcze dodane. Obecna wersja gry 0.0.1, W grze jest MS-1, T1, Leichttraktor, FT-17.. Oznajmił również że jeżeli będzie się mieć np T1 to będą tylko te czołgi z drzewka amerykańskiego . Np Weźmy Flapa który np będzie mieć FT-17, I gdy dojdą / doda te czołgi II Poziomu lekkie on będzie mógł jedynie kupić z drzewka francuskiego ;d. Nie stety nie podam strony ponieważ jeszcze kolega nie podał linku, Lecz dostał info od "jakiegoś "ruska. A więc gra będzie ważyła m.in. 50mb. nic innego jeżeli są tylko 4 czołgi . Ah No tak kasa, exp zwiększone 100 % na bitwę 100k, Exp 10k, A golda jeszcze nie opracował. Także myślę że Priv Będzie za kilka dni / miesięcy. I wtedy galopowałem na moim złotym jednorożcu przeciwko chordom zmutowanych mielonek wołając dalej mój różowy rumak dalej ! A rejestracja ? Skąd ma pliki na serwer ? Według mnie to jeden wielki kit . Klan W-I-R Rekrutuje ! Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.